Miért nem bírom sorozatnézés nélkül?

válasza:Lehet olyat látsz egy sorozat közben, ami hiányzik az életedböl!
Valóban fuggöseg!

válasza:

válasza:

válasza:Túl sok szabadidőd van és kevés dologgal tudod kitölteni. Pedig a munka, másodállás és a pénz keresés ilyesmire elég hatékony megoldás, aminek ráadásul pozitív hozadéka is van. De a sportolás is sokat tud használni.
Viszont nem szerencsés egy függőséget másik függőséggel helyettesíteni, mert attól, hogy nem a sorozatokra, hanem a sportra, vagy a munkára függsz rá, a függőség még megmarad és ugyanúgy nem egészséges.
Szigorú napirend fegyelmezett követése, előre gondosa megtervezett időbeosztás sokat segíthet, de komoly önfegyelmet és kitartást igényel. Az sem árt, ha elmész egy pszichológushoz, aki segít benne, hogy fel tudd dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Esetleg rendeltek valami ételt ? Ha igen általában miket és honnan ?
Legjobb sorozatok hbo max on?Írjatok több sorozatot! Köszönöm!
Van fen az interneten belűl vagy mi egy automatikus reklam blokkoló de miután újraindult a gépem (csak lekapcsolt mert nem volt bedugva)ezt az ikon eltünt jobb fölüli resznél azota indanal meg a youtu-bnál fokyton reklám jön be.Hpgyan tudnám ujra blokkolni ezeket...
Felregisztráltam, de nem tudom ingyenes-e. Az ingyenes regisztrációt választottam regisztrálásnál. Megnéztem a Jóban rosszban befejező epizódját, voltak benne reklámok és végig tudtam nézni. Kell majd ezért valahol fizetnem? Vagy ez ingyenes?
Minden este megiszom kb 4 pohár bort sorozatnézés közben, vagy miközben telefonálok. Igazából csak az aggaszt, hogy ha ez este kimaradna (nem szokott) nagyon feszült lennék és hiányozna. Meg kb 3 naponta kell vennem egy új üveg bort. Nemrég a lányom is megemlítette,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!