Mi történhet ha új pszichiáterhez megyek és mivel nem volt hajlandó rám figyelni,nem érdekelte mi a bajom és a gyógyszeren sem változtatt ami a legfontosabb lenne,nem fizetem ki a végén?
voltam már két dokinál magánban és ott sem segítettek de a 20 ezret mindenki elfogadta.
A következő ha ilyen lesz,nem fizetem ki,mi törénhet ilyenkor?

válasza:"és a gyógyszeren sem változtatt ami a legfontosabb lenne"
Talán, mert nem kell változtatni.
Ki vagy te, hogy jobban akarod tudni a szakorvosnál, hogy milyen gyógyszert kéne szedned?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
szerdára jelentkeztem be hozzá,milyen szakembernek tartjátok? Mi a véleményetek a hozzáállásáról,segítőkészségéről?
Tehetek arról hogy a körülöttem lévő emberek nem azok? Párom is mindig magyaráz, örüljön neki hogy , vagyok neki. Jobb nőt ugy se találna. Lehet hogy tul jó vagyok neki?
Nem nagyon akarok vele villogni hogy muszáj szedjek gyógyszert hogy elviseljem az embereket, de most belegondoltam hogy mi van ha netán valami törtênik azzal akihez járok, bármi... Nem akarok papíron bolond lenni. Vagy amúgy mindegy?
Mert pont a baj miatt váltanék!
Saját tapasztalat előny!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!