Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mikor lesz változás? Miért...

Mikor lesz változás? Miért történik ez velem?

Figyelt kérdés
2024 december 14 e óta tiszta vagyok drog és alkoholmentes,15 évig használtam sokmindent, sok pszichés betegséget összeszedtem. Mindjárt fel éves leszek józanságban,vettem ki örökségből xy összeget hogy új gamer gépet vegyek. Durva hanghallások mondják hogy elperlik tőlem a gépet meg hasonlók. Nagyon félelmetes. Bipoláris zavar,depi szorongás,személyiségzavar,skizofrén vagyok. Szedek rá gyógyszert de elég szar így élni. Megváltozott munkaképességű vagyok kapok kis segélyt,gondnokom van. Járok gondozóba stb. Miért hallok ilyen hangokat ? Meg lökött testvérem bár szerintem az irigység beszél belőlük. Alig dolgoztam le 3 évet se. Gyermekkoromban is felnőttig bántalmaztak mindenki főleg szüleim iskolában. Ez a gyámság miatt ugrik az életem!!! Nem szép dolog volt az orvostól hogy ezt tette. Nem lehet munkát találni semmit mert elő kell hozakodni a gyàmsággal minden nyavalyáddal. Mit tegyek hogy még jobban egyenesbe jöjjek ? 3 állásinterjún voltam de semmi nem jött még össze?

tegnap 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A skizok szoktak hangokat hallani. Vissza kéne menned a dokihoz ezzel a tünettel.
tegnap 19:04
 2/4 anonim válasza:
100%
Szedd a gyógyszert és legyen állandó pszichiátered. Ha hallod a hangokat akkor vagy nem szeded rendesen a gyógyszereket vagy más típusú kell. Azonnal orvos.akar a háziorvos is. neki elvileg tudnia kell az előzményedet.
ma 00:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Bocsánat, de nem mindent értek a sztoridból.

Azt igen hogy pszichésen gondjaid vannak.

De azt nem miért kell külön gondnok neked? Milyen gondozóba jársz?

Mit tett az Orvos?

Próbáld meg a pszichiátereddel vagy akihez a betegség miatt jársz, vele együtt megoldani.

Ha a mentális állapotod javul, más is könnyebb lesz.

Megvaltozott munkaképességűek is kaphatnak munkát.

Kifejezetten nekik is vannak munkalehetőségek.

Családsegítő központot is keresd fel.

Hátha ők is tudnak.

ma 02:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Mert régen felzaklatott a pénz forrás mindig és elköltöttem drogra, de mostanra már nincs semmi ilyesmi inger jól érzem magam. Az elmeorvosi szakértő is mondta hogy nem lesz javulás. Szerintem ferdített csak mivel én érzem hogy lassan javulok. Baptista függőségkezelőbe járok hetente 1-2 x. Az orvos 5 évvel ezelőtt gyámság alá kérvényezett mivel már 19 szer voltam pszichiátrián összesen. Na igen de azóta mióta tiszta vagyok sok minden változott, változik.
ma 05:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!