Mit tennétek a helyemben ?
Figyelt kérdés
Összejöttem egy nővel. Közép korú mint én,de előttem nem volt senkivel. Tudom hihetetlen,de nagyon régimódi és zárkozott. Én meg mentális beteg vagyok és a gyógyszerektől nem kívánom úgy a szexet ahogy kéne. Nem tudok elélvezni. Neki meg fáj ha csináljuk. Meg mivel még szűz ezért nem is erőlteti. Nagyon aranyos és kedves jólelkű. Szeretem benne ,hogy nem egy nagyszáju picsa. Nem élünk együtt csak összejárunk. Nekem is és neki is jó így. Tudom ez nem normális dolog hogy nincs szex köztünk. Szerintetek maradjak vele vagy ne ? Létezik egyáltalán ilyen kapcsolat ?ma 09:21
1/2 anonim válasza:
kedves kérdező. szerintem ha mindketten jól érzitek magatokat, akkor csapassátok. lehet szex nélkül is párkapcsolatban lenni 😊
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Őszintén, ha egyikőtöknek sincs hiányérzete, és mindkettőtöknek megfelel ez a felállás, akkor nincs ezzel a világon semmi baj.
Viszont egy dolgot nem értek: ha neki fáj, amikor csináljátok, akkor már nem szűz, hiszen csináltátok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!