Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnám ezeket a gondola...

Hogyan tudnám ezeket a gondolatokat teljesen kiűzni a fejemből?

Figyelt kérdés
Napi szinten rengeteg gondolkodok filmekről,animékről,sorozatokról amiket láttam. De a 90%a ezen gondolatoknak teljesen felesleges és nem áll össze egy komplex gondolatmenetté, hátráltatnak engem a mindennapokban. Egyáltalán nem akarok ezeken gondolkodni és inkább teljesen el akarok feledkezni róluk, hogy tudjak arra koncentrálni az életben ami ténylegesen érdekel is.

ma 20:49
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Írd be a google-ba a címét és olvasgass róla véleményeket kritikákat, segíteni fognak értelmezni a történetet és kapsz háttérinfókat is. Ha megvan a teljes kép vagy legalábbis többet fogsz tudni róla akkor nem fogsz tovább agyalni róla.
ma 21:06
 2/3 anonim ***** válasza:
46%
Ne azon járjon az eszed, hogy mire NEM akarsz gondolni, miről akarsz elfeledkezni, mert akkor pontosan arra fogsz gondolni, és nem a munkádra. Koncentrálj arra amire kell, és ha tolakszik egy gondolat, csak hessentsd el, mondd, hogy "hess" :)
ma 21:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Youtube-n keress rá mindfulness gyakorlatokra, gyakorolj.
ma 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Öngyilkossági gondolatok, teljesen összeomlott élet. Lehet még remény?

Elvesztettem egy hosszú kapcsolatot, munkát, pár napon belül a lakhatásomat is. Minden lehetséges szervezetet felkerestem, de hónapok a várólista. Családom sose volt, egy barátomtól kértem segítséget, de rossz helyzetben van ö is. Nem akarok az utcára kerülni, akkor...

Nagyon sok öngyilkos gondolatom van, és teljesen értelmetlennek látom az életem. Mit tegyek?

Körülbelül 7 éves kórom óta cikiznek, szólogatnak be, dobálnak, köpködnek, aláznak meg heti szinten. Ez egy kis város, alig tudok olyan helyre menni, ahol ne ilyen emberekbe botlanék. Régen csak nagyon kevés önbizalmam volt ezmiatt, de mostanában már nem merek kimenni...

Éreztél már olyat, hogy teljesen össze vagy omolva, meg vagy sebezve, gyenge vagy, tele voltál kusza gondolatokkal, érzelmek nélkül? Mit csináltál?

1 borzalmas esemény történt,egyszerűen hihetetlen,hogy akiben a legjobban megbízol,MINDENT tud rólad,eljátssza a bizalmadat,összetör?!ehhez társulok én,a 0 önbizalmú ember. olyan mint egy seb,érzem hogy vérzik,és azt is ,hogy nem fog egyhamar beforrni.nem éreztem még ilyet sohase.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!