Hogyan tudnám ezeket a gondolatokat teljesen kiűzni a fejemből?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Elvesztettem egy hosszú kapcsolatot, munkát, pár napon belül a lakhatásomat is. Minden lehetséges szervezetet felkerestem, de hónapok a várólista. Családom sose volt, egy barátomtól kértem segítséget, de rossz helyzetben van ö is. Nem akarok az utcára kerülni, akkor...
Körülbelül 7 éves kórom óta cikiznek, szólogatnak be, dobálnak, köpködnek, aláznak meg heti szinten. Ez egy kis város, alig tudok olyan helyre menni, ahol ne ilyen emberekbe botlanék. Régen csak nagyon kevés önbizalmam volt ezmiatt, de mostanában már nem merek kimenni...
1 borzalmas esemény történt,egyszerűen hihetetlen,hogy akiben a legjobban megbízol,MINDENT tud rólad,eljátssza a bizalmadat,összetör?!ehhez társulok én,a 0 önbizalmú ember. olyan mint egy seb,érzem hogy vérzik,és azt is ,hogy nem fog egyhamar beforrni.nem éreztem még ilyet sohase.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!