Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 0.25 xanax mikor megy ki a...

0.25 xanax mikor megy ki a szervezetből es mikor lehet alkoholt inni ?

Figyelt kérdés
Már egy hónapja nem szedem rendszeresen a xanaxot . A kérdésem az lenne hogy bevettem egy 0.25 xanaxot éjfélkor másnap jönnének anyuek hozzánk es szoktunk velünk borozni . 24 óra elteltével lehet inni ? Akkor már nem lehet baj ? Autista gyerekem van es akkor szoktam bevenni este mikor már napok óta nem tudok normálisan aludni .
júl. 28. 03:57
 1/2 anonim ***** válasza:

”bevettem egy 0.25 xanaxot éjfélkor másnap jönnének anyuek hozzánk"

Van a kettő között összefüggés?

júl. 28. 06:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Ott írtam h inni szeretnek
júl. 28. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Fiatalként (18 évesen) hetente inni alkoholt már károsítja jelentősen a szervezetet?

Itt a nyár. Sok buli stb. Általában hetente egyszer iszom pl hétvégén. 4 feles vodka-t szoktam. De van olyan hogy fél üveg pezsgőt helyette stb. Ez így mennyire durván sok és káros? Kb június óta ezt csinálom. Ha kell természetesen megtudom állni hogy ne igyak

Hany napig nem kene bevennem a napi dozisomat, hogy kiuruljon a szervezetembol es tudjak inni alkoholt? Xanax 0.25 mg szedek napi 2x

10 honapja szedem, tobb mint masfel eve nem ittam, es szeretnek elmenni vegre bulizni ugy, hogy en is ihatok egy keveset:) Szoval hany napig nem kene bevennem, hogy kiuruljon a szervezetembol es ne legyen mellekhatasa? Nem szeretnek ugy inni, hogy tudom h aznap bevettem 2 xanaxot Elore koszi!:)

Mennyi folyadékot kell inni az alkohol mellé hogy ne legyen dehidratált a szervezet?

nyilván emberfüggő is, de régen olvastam olyat hogy a régiek minden kupica pálinka mellé tanácsoltak egy pohár vizet (2-3 dl.)

Van aki nem szereti az alkohol érzését? Ha alkoholt iszik nem szereti az érzését?

Eddig sosem hallottam, hogy "ahh, még 1 felest se iszok, mert nem szeretem az alkoholt!" Azt hallottam, hogy nem szereti valaki a konyakot, vagy a vodkát, vagy nem tud mértéket tartani és nem iszik, vagy tiltja a vallása, de hogy egyáltalán az alkoholt ne azt még nem!

Melyik a károsabb? Alkohol inni, vagy energia italt inni? Nem nagy tételben.

Osztálytársamnak feltünt, hogy heti 1x ittam egy Monster energia italt. És mikor már 4. hete látta, hogy iszom, azt hitte, hogy egész héten ezt vedelem. És mondta, hogy "megint azt a sz*rt iszod! Ne csodálkozz, ha majd nem marad veséd!" Mondtam neki, hogy heti 1x...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!