0.25 xanax mikor megy ki a szervezetből es mikor lehet alkoholt inni ?

válasza:”bevettem egy 0.25 xanaxot éjfélkor másnap jönnének anyuek hozzánk"
Van a kettő között összefüggés?
Kapcsolódó kérdések:
Itt a nyár. Sok buli stb. Általában hetente egyszer iszom pl hétvégén. 4 feles vodka-t szoktam. De van olyan hogy fél üveg pezsgőt helyette stb. Ez így mennyire durván sok és káros? Kb június óta ezt csinálom. Ha kell természetesen megtudom állni hogy ne igyak
10 honapja szedem, tobb mint masfel eve nem ittam, es szeretnek elmenni vegre bulizni ugy, hogy en is ihatok egy keveset:) Szoval hany napig nem kene bevennem, hogy kiuruljon a szervezetembol es ne legyen mellekhatasa? Nem szeretnek ugy inni, hogy tudom h aznap bevettem 2 xanaxot Elore koszi!:)
nyilván emberfüggő is, de régen olvastam olyat hogy a régiek minden kupica pálinka mellé tanácsoltak egy pohár vizet (2-3 dl.)
Mennyi idő elteltével lehet alkoholt inni?
Eddig sosem hallottam, hogy "ahh, még 1 felest se iszok, mert nem szeretem az alkoholt!" Azt hallottam, hogy nem szereti valaki a konyakot, vagy a vodkát, vagy nem tud mértéket tartani és nem iszik, vagy tiltja a vallása, de hogy egyáltalán az alkoholt ne azt még nem!
Osztálytársamnak feltünt, hogy heti 1x ittam egy Monster energia italt. És mikor már 4. hete látta, hogy iszom, azt hitte, hogy egész héten ezt vedelem. És mondta, hogy "megint azt a sz*rt iszod! Ne csodálkozz, ha majd nem marad veséd!" Mondtam neki, hogy heti 1x...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!