Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Melyik a legjobb étvágynövelő...

Melyik a legjobb étvágynövelő gyógyszer? Vény nélküli!

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősömnek kellene. Nem tud enni és folyamatosan fogy. Már volt vele orvosnál de nem foglalkoztak vele. Annyit mondtak neki hogy menjen vissza 3 hét múlva. De nem írtak fel neki semmit.
2011. márc. 10. 09:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Több multivitaminnak van étvágynövelő hatása, és azt mondják, a Svédcsepp is étvágyjavító.

Amúgy minden, ami a diéta alatt tilos: a cukor és fehér liszt. Hamar leesik a vércukor utána, és megéhezik.

2011. márc. 10. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Kényszerbetegség ellen mi a legjobb gyógyszer?

Ti mit szedtek? használ? csak nem tudom hogy egyáltalán elmenjek e dokihoz ezzel. érdemes a gyógyszert megvenni?

Melyik a legjobb fogfájás elleni gyógyszer?

Múlthét szerdán voltam fogászaton,de nem tökéletes a fogam,mivel mellette is rossz és közte is.Van,hogy néha elkezd fájni.Novemberre kaptam legközelebb időpontot,de mondta az orvos,ha fáj csörögjek rá. Én inkább még várnék,mert azt hittem ott maradok a fogászati...

Az allergiagyógyszert háziorvos is felírhatja? Melyik a legjobb szemcspp és orrspray? Antidepresszáns gyógyszer mellett lehet használni?

Az allergiagyógyszert háziorvos is felírhatja? Melyik a legjobb szemcspp és orrspray? Antidepresszáns gyógyszer mellett lehet használni? Nagyon viszket,vér vörös a szemem s nagyon dugul az orrom. A fejem egész éjszaka majd szét robbant a fülemtől.2 napja cseng a...

Melyik a legjobb agyserkento gyogyszer tanulashoz?

olyan kene ami szedestol kezdve hat nem csak egy ido utan.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!