Melyik a legjobb szorongás elleni gyógyszer? Recept nélküli!

válasza:Szorongas, mint belso felelem!
Ezt igazan belulrol tudod kezelni, de Hangulatjavito, vagy Nyugtatoteakevereket tudsz vasarolni, s ezt fogyasztani 2x, reggel-este 1-1 cseszevel. Aztan pedig rendet kell rakni az "elmedben", s erre nincs kulon gyogyszer, ez a Te feladatod.
Mi okozza ezt a szorongast? A gondolataidat kell megvaltoztatni.

válasza:piacokon lehet venni zoloft-ot az ilyen hangulatjavító orvosi drog de igen gyenge.
nekem 1 szemtől egész nap jobb a kedvem ha szarul vok. nem röhögök tőle meg nem is örülök neki csak simán jól érzem magam

válasza:citromfű tea
vagy homeobogyó: sedativ pc...gyenge de jó

válasza:A Hangulatjavito es a Nyugtatoteakevereket igy, ezen a neven tudod megvasarolni, hiszen ezek a Herbarianak a kesz termekei.
Tapasztalatbol irtam ezeket, mivel mi mar evek ota hasznaljuk,
tehat nem kell gyogyszert vasarolni, s foleg nem a piacon, mivel ma mar nagyon sok a hamisitvany pl., tehat ne kiserletezz!
Gyogynoveny szakuzlet, patika, dm, Rossmann-ban tudod megvasarolni, s ha jol tudom, akkor 500 Ft kb. az ara, de a lenyeg az, hogy nagyon hatasos.
Vagy pedig a patikaban tudsz vasarolni Valerianna nyugtato tablettat, ami szinten gyogynovenyeket tartalmazz, s ennek az ara 2.000 Ft korul mozog jelenleg.
De a belso felelmet Neked meg kell szuntetni, mivel ezek segitenek ugyan, de megoldani az igazi problemat nem fogjak.
Én tudok egy nagyon jó szorongás elleni "gyógyszert!"
A Biblia azt mondja, hogy ha megismerem az igazságot (itt Jézusra utal), akkor megszabadulok!
Nagyon sokféle megszabadulás van csak azért mert valaki hitt Istennek, hogy simán megtudja szabadítani őt.. mindentől..
A lényeg: Kérni kell Istent, hogyha létezik, hogy jöjjön be az életembe, és legyen az életem Ura! Ha nem létezik, akkor magadba beszéltél 1mondatod. De ha így igaz... :P
Mit gondolsz erről? (Nekem tapasztalat)
Próbálj meg meditálni, relaxálni, imádkozni vagy hívd ahogy akarod, de tapasztalatból tudom, hogy nagyon hatásos...és gyógyszereket sem kell beszedni, elég naponta 10-20 percet rááldoznod.
Sokszor a legegyszerűbb megoldás a legjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Ti mit szedtek? használ? csak nem tudom hogy egyáltalán elmenjek e dokihoz ezzel. érdemes a gyógyszert megvenni?
Múlthét szerdán voltam fogászaton,de nem tökéletes a fogam,mivel mellette is rossz és közte is.Van,hogy néha elkezd fájni.Novemberre kaptam legközelebb időpontot,de mondta az orvos,ha fáj csörögjek rá. Én inkább még várnék,mert azt hittem ott maradok a fogászati...
Az allergiagyógyszert háziorvos is felírhatja? Melyik a legjobb szemcspp és orrspray? Antidepresszáns gyógyszer mellett lehet használni? Nagyon viszket,vér vörös a szemem s nagyon dugul az orrom. A fejem egész éjszaka majd szét robbant a fülemtől.2 napja cseng a...
olyan kene ami szedestol kezdve hat nem csak egy ido utan.
Az egyik ismerősömnek kellene. Nem tud enni és folyamatosan fogy. Már volt vele orvosnál de nem foglalkoztak vele. Annyit mondtak neki hogy menjen vissza 3 hét múlva. De nem írtak fel neki semmit.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!