Kényszerbetegség ellen mi a legjobb gyógyszer?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Néha komolyan elgondolkodom azon, hogyha valaki nem szakember, miért szól bele szakmai jellegű kérdésekbe. A tanácsokkal lehet ártani is!
A kényszer akaratlagosan nem befolyásolható, nem tudja megszüntetni!!! És nem azért, mert gyenge, mert nincs akarata, mert lusta. Azért, mert az idegrendszere nem működik megfelelően!
Pszichoterápiával és gyógyszerrel viszont nagyon jól kezelhető! Fordulj szakemberhez segítségért!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Recept nélküli!
Múlthét szerdán voltam fogászaton,de nem tökéletes a fogam,mivel mellette is rossz és közte is.Van,hogy néha elkezd fájni.Novemberre kaptam legközelebb időpontot,de mondta az orvos,ha fáj csörögjek rá. Én inkább még várnék,mert azt hittem ott maradok a fogászati...
Az allergiagyógyszert háziorvos is felírhatja? Melyik a legjobb szemcspp és orrspray? Antidepresszáns gyógyszer mellett lehet használni? Nagyon viszket,vér vörös a szemem s nagyon dugul az orrom. A fejem egész éjszaka majd szét robbant a fülemtől.2 napja cseng a...
olyan kene ami szedestol kezdve hat nem csak egy ido utan.
Az egyik ismerősömnek kellene. Nem tud enni és folyamatosan fogy. Már volt vele orvosnál de nem foglalkoztak vele. Annyit mondtak neki hogy menjen vissza 3 hét múlva. De nem írtak fel neki semmit.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!