Vény nélkül kapható, gyógynövény alapú nyugtató tabletta rendszeres túladagolása problémát okozhat?

válasza:

válasza:Attól még, hogy gyógynövény hatóanyagú, nem ajánlatos bármennyit szedni, mert lehet mellékhatása, csak enyhébb, mint a gyógyszereknek.
"Nemkívánatos hatások, mellékhatások:
Ritkán jeleztek fejfájást, émelygést. Allergiás bőrreakciók nem zárhatók ki.
Túladagolás:
A túladagolás tünete az alvás elmélyülésében és az alvási idő megnyúlásában nyilvánul meg.
Súlyos túladagolás előfordulása nem ismeretes."

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egy volt barátnőm azzal fenyegetőzik hogy ezt a típusú tablettát veszi be hogyha nem jövünk össze megint!(túladagolni akarja magát) ennek milyen következményei lehetnek,ha tényleg megcsinálja???
Lehet hülye kérdés, de érdekelne a válasz. Apámnak van egy XANAX 0,25g tablettája, és mivel nekem 1 hét múlva lesz szóbeli érettségim, és mivel én elég szorongós vagyok, úgy gondoltam, jól jönne egy kis enyhe nyugtató. Szóval az a kérdés, hogy bevehetem azt a xanaxot...
8 Napja vettem be. 2x2-őt 3-4 óra eltéréssel. Azért írok ide mert a beteg tájékoztató nem egyértelmű, és hátha van más is aki így járt.
Kávé, energiaital.. ilyeneket ne írjatok légyszi. Tehát ilyesmire gondolok, hogy pl. MagneB6. De ezen kívül kinek mi volt hatásos? Köszi a válaszokat!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!