Hogyan lehetek kineziológus?
Milyen képzés kell hozzá, és hol?
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Szóval az van, hogy nem engedem magamhoz az embereket, kiskoromból is emlékszem egy jelenetre: hugom meg akart puszilni (kb 3-4 éves lehettem, ő másfél évvel fiatalabb), én meg ellöktem, persze csak finoman, és az volt a kifogás, hogy nyálas a puszija. Ez a fura érzés...
Nem akarok így élni, ez baromság...érzem h változom, miota gyermekem van, ugy kinőhetem?Valaki így?Nem akarom tovább adni.
Van ilyesmi a papiron is és állítólag egy külföldi gyerek öngyilkos lett tőle...de hogy ez tényleg ennyire súlyos hogy rajtam is ki jön? :( ( ez egy akne elleni szer amúgy aki ismeri az írjon..)
A rossz körülmények ellenére is.
17éves vagyok és már kis korom óta az orvosokat járom. kb. 14 éves koromig csak fizikai bajaim voltak, de utána jött rövid életem legrosszabb szakasza. egyszerűen egyik nap elmentem iskolába és ugy elmerültem valamiben, hogy azutána 2 évig kb minden 5 percben...
Talán mert egyke voltam, szociálisan fejletlen vagyok. Nincsenek barátaim (ez se volt mindig igaz), gyűlölök élni, nincsenek céljaim. Nem egyszer gondoltam úgy hogy na most ennyi volt, öngyilkosság. Lányoknál nem is próbálkozok, mert úgy érzem soha nem tudnám őket...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!