Vannak sorstársak (pánikbetegek) akikkel beszélgethetnék?

válasza:Én pánikbeteg vagyok másfél éve, de még eléggé benne vagyok a közepében. Voltak rosszabb és jobb időszakok, de teljesen kijönni belőle még nem sikerült.
21/l

válasza:Szia! Én szívesen beszélgetek veled. Túl vagyok a pánikbetegségen, viszont vannak dolgok, amiken nem tudok túl lépni. 20L
Írj e-mailt!

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Arra lennék kíváncsi,hogy aki ilyen betegségekben szenved,milyen testi tüneteket produkál?Amiről tudja,hogy a stressz okozza.
Néha olyan fura gondolatok mennek át az agyamon, h pl. "mi van ha a világ csak általunk beképzelt dolog". Ezt régen egyedül buszon gondoltam de megijedtem tőle és egy pár másodpercig mintha nem fogtam volna fel a külvilágot, ijesztő volt.. Másoknak is eszébe jutnak...
Agorafóbiás is vagyok a pánikbetegségemen belül. Régebben sikerült egyedül is közlekednem már sokáig, de aztán újból rosszra fordult a helyzet, már kevesebb az akaraterőm. Kísérettel is nehezen veszem rá magam, hogy kimozduljak a lakásból, feszengek a tömegtől a...
Amikor már nagyon rosszul voltam, nem mertem egyedül kimozdulni.Most arra gondolok,talán jobb lett volna, ha mégis erőt veszek magamon és ha négykézláb is, de kísérő nélkül megyek, mert most már nagyon nehezemre esik leszokni a kíséretről és rávenni magam, hogy egyedül...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!