Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vannak sorstársak (pánikbetege...

Vannak sorstársak (pánikbetegek) akikkel beszélgethetnék?

Figyelt kérdés
Szeretnék beszélgetni e-mailben vagy msn-en olyan pánikbetegekkel, akik többször visszaestek az állapotukat illetően, de végül sikerült stabilan tünetmentesnek maradniuk, és a stresszhelyzeteket már nagyobb problémák nélkül meg tudják oldani, egyedül képesek közlekedni, dolgozni járni. 21/L
2011. nov. 23. 10:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Én pánikbeteg vagyok másfél éve, de még eléggé benne vagyok a közepében. Voltak rosszabb és jobb időszakok, de teljesen kijönni belőle még nem sikerült.

21/l

2011. nov. 23. 11:22
 2/16 A kérdező kommentje:
Én már túl vagyok 2 tünetmentes időszakon, több éve van rajtam ez a nyavalya, de valahogy nem sikerült még újra "felépülnöm".. Ezért lenne jó olyanokkal beszélni, akiknek sikerült..
2011. nov. 23. 12:23
 3/16 A kérdező kommentje:
De ha gondolod, hogy szívesen beszélgetnél, add meg az e-mail címed privátban.
2011. nov. 23. 12:27
 4/16 anonim ***** válasza:

Szia! Én szívesen beszélgetek veled. Túl vagyok a pánikbetegségen, viszont vannak dolgok, amiken nem tudok túl lépni. 20L

Írj e-mailt!

2011. nov. 23. 18:51
 5/16 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló, írtam privátban, én megadtam az e-mail címem, de te még nem..Akkor hogy írjak neked? XD
2011. nov. 23. 19:45
 6/16 anonim ***** válasza:
Írj üzenetet, remélem, ma átjön.
2011. nov. 23. 19:50
 7/16 anonim ***** válasza:
19.50 vagyok: az üzenetben megírhatod az e-mail címedet és én az enyémet. :)
2011. nov. 23. 20:04
 8/16 A kérdező kommentje:
19:50-es: Küldtem üzenetet privátban.
2011. nov. 23. 23:03
 9/16 anonim ***** válasza:
Köszönöm, válasz elment.
2011. nov. 24. 08:40
 10/16 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő: Írj előbb, aztán leírom a saját sztorimat is..
2011. nov. 24. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Pánikbetegek, szorongók! Mik a testi tünetetek?

Arra lennék kíváncsi,hogy aki ilyen betegségekben szenved,milyen testi tüneteket produkál?Amiről tudja,hogy a stressz okozza.

Ti is gondoltok néha ilyenekre? Főleg pánikbetegek

Néha olyan fura gondolatok mennek át az agyamon, h pl. "mi van ha a világ csak általunk beképzelt dolog". Ezt régen egyedül buszon gondoltam de megijedtem tőle és egy pár másodpercig mintha nem fogtam volna fel a külvilágot, ijesztő volt.. Másoknak is eszébe jutnak...

Pánikbetegek! Tudtok tippeket adni ezzel kapcsolatban?

Agorafóbiás is vagyok a pánikbetegségemen belül. Régebben sikerült egyedül is közlekednem már sokáig, de aztán újból rosszra fordult a helyzet, már kevesebb az akaraterőm. Kísérettel is nehezen veszem rá magam, hogy kimozduljak a lakásból, feszengek a tömegtől a...

Pánikbetegek, agorafóbiások! Hosszútávon javított vagy rontott az állapototokon, ha kísérővel közlekedtetek?

Amikor már nagyon rosszul voltam, nem mertem egyedül kimozdulni.Most arra gondolok,talán jobb lett volna, ha mégis erőt veszek magamon és ha négykézláb is, de kísérő nélkül megyek, mert most már nagyon nehezemre esik leszokni a kíséretről és rávenni magam, hogy egyedül...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!