Mit kellene éreznem egy antidepresszáns gyógyszertől?
kb 1 hónap azt hiszem
tavasszal írták fel és szedtem nyár végéig kb, utána visszamentem kontrollra és mondta a doki, hogy nem kell szednem, de ha megint rosszul érzem magam, akkor azonnal mennyek vissza
most megint "előjött" ez a bizonyos kényszer, jövőhéten megyek vissza a dokihoz
"Ha nem hiszed, hogy hat, hagyd abba! Rá fogsz jönni, hogy nagyon is sokat ér!"
Az elvonási tünetből nem következik, hogy volt hatása a gyógyszernek, egyszerűen csak idő kell a szervezetnek amíg alkalmazkodik a megváltoztatott állapothoz.
Fél év alatt már a harmadik gyógyszert próbálod?
Egy gyógyszer esetén is minimum 4-6 hét, mire elkezdi kifejteni a hatását! Bár ez egyénfüggő, valakinél több vagy kevesebb idő kell.
Egyébként 13 éve kezelnek depresszióval, és egy valamit megtanultam, de nagyon: a javulás kulcsa a TÜRELEM!!!
Nem fogsz olyat érezni, hogy hipp-hopp minden elmúlt!
Ha már nem látsz mindent sötéten, nem fekete minden, tudsz egy kicsit mosolyogni, akkor hat a gyógyszer.
Itt kis lépésekben haladsz, sokszor te nem is veszed észre a változást, csak a környezeted.
"te nem is veszed észre a változást, csak a környezeted"
már nincs környezetem, nem kapok visszajelzést, ezért lenne fontos, hogy én tudjam felismerni a változást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!