Pánikbetegek és szorongásokkal küzdők: ti hogy bírjátok a tegnapi és a mai napot?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Utolsó válaszolónak!
Frontok váltakoztak. Az ügyeletek is tömve voltak. Én is csodálkoztam, mert nekem már 7 hónapja nem volt tünetem. Félelmetes volt. ímindent megtettem, hogy ki ne újuljon a betegségem. Ma már jól vagyok. Mindenkinek köszönöm a válaszát, mindenkinek ment a zöld.
Kapcsolódó kérdések:
Szeretnék beszélgetni e-mailben vagy msn-en olyan pánikbetegekkel, akik többször visszaestek az állapotukat illetően, de végül sikerült stabilan tünetmentesnek maradniuk, és a stresszhelyzeteket már nagyobb problémák nélkül meg tudják oldani, egyedül képesek közlekedni, dolgozni járni. 21/L
Pánikbeteg,eléggé szorongó vagyok.Orvoshoz járok,gyógyszert szedek.Elvagyok így.De most menzesz előtt vagyok 5nappal,és ma különösen nem vagyok jól.Olyan érzés,mintha mindjárt jönne egy pánikroham,sírhatnékom is van,kótyagos a fejem,és rossz hangulatom is van.Annyira...
Arra lennék kíváncsi,hogy aki ilyen betegségekben szenved,milyen testi tüneteket produkál?Amiről tudja,hogy a stressz okozza.
Néha olyan fura gondolatok mennek át az agyamon, h pl. "mi van ha a világ csak általunk beképzelt dolog". Ezt régen egyedül buszon gondoltam de megijedtem tőle és egy pár másodpercig mintha nem fogtam volna fel a külvilágot, ijesztő volt.. Másoknak is eszébe jutnak...
Agorafóbiás is vagyok a pánikbetegségemen belül. Régebben sikerült egyedül is közlekednem már sokáig, de aztán újból rosszra fordult a helyzet, már kevesebb az akaraterőm. Kísérettel is nehezen veszem rá magam, hogy kimozduljak a lakásból, feszengek a tömegtől a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!