Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kineziologus miket kérdez?...

Kineziologus miket kérdez? Járt már valaki kinezologusnál? Mennyivel másabb mint egy pszichológus?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 3. 22:44
 1/2 anonim válasza:
Van egy központi kérdés,amire szeretnél választ kapni. Ehhez fog az egész kapcsolódni. Pszichológusnál még nem jártam,így nem tudom összehasonlítani, de az biztos, hogy nekem egy olyan problémát sikerült megoldania, amivel évek óta küzdöttem.
2012. ápr. 7. 08:08
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Olyan nincs, hogy másabb, csak más van. Azt sem mondod, hogy ugyanazabb.
2012. ápr. 9. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Hová vigyem, ha skizofréniásnak vagy neuraszténiásnak gondolom?

Van egy ismerősöm, aki igencsak segítségre szorulna... utánaolvastam a tüneteinek, és leginkább depresszió, skizofrénia és neuraszténia címszavak jöttek elő. Az állapota ingadozó, talán még kezdetleges lehet a betegsége, de már egy ideje megvan. Hová vigyem? Gondolom...

Segít a pszichológus?

körülbelül másfél éve egyfolytában lehangolt vagyok, nem érzem, hogy értelme lenne az életemnek, és igazából olyan, mintha minden nap csak egy álom lenne. Nemrég ért véget egy öt hónapos kapcsolatom, amiben nagyjából boldog voltam, mert értelmet adott az életemnek és...

Nagyon félek beszélni pszichológus előtt a dolgaimról, hülyének nézne ha leírnám itthon egy papírra és odaadnám neki?

Meg úgy egyáltalán semmiről nem tudok beszélni ami kicsivel is kapcsolatban van az érzéseimmel, de így nem jutunk 1-ről a 2-re... ezért gondoltam, hogy leírnám, de bárhogy is elképzelem, irtózatosan idiótának tűnik :S

Mi történik a pszichológusnál miután beléptem az ajtón?

SZTK-s rendelőbe kaptam egy időpontot hogy beszélgessek el vele mert minden arra utal hogy nem vagyok 100as. Mi fog történni?

Pszichológus segíthet nekem?

Az a helyzet,hogy eléggé ronda természetem van,sértődékeny vagyok,önző,hírtelen haragú.Már jópár embert eltaszítottam magamtól és szeretnék megváltozni teljesen. Nem is érzem magam szerethető,értékes embernek,jó barátnak sem.Vannak barátaim persze,de nem érzem...

Ha fogalmam sincsen, hogy mi bajom van, csak azt tudom, hogy valami van, azzal egy pszichiáter/pszichológus tud valamit kezdeni?

Van arra módszerük, hogy kiszedjenek belőlem olyan információkat, amiknek még én magam sem vagyok tudatában?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!