Kineziologus miket kérdez? Járt már valaki kinezologusnál? Mennyivel másabb mint egy pszichológus?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van egy ismerősöm, aki igencsak segítségre szorulna... utánaolvastam a tüneteinek, és leginkább depresszió, skizofrénia és neuraszténia címszavak jöttek elő. Az állapota ingadozó, talán még kezdetleges lehet a betegsége, de már egy ideje megvan. Hová vigyem? Gondolom...
körülbelül másfél éve egyfolytában lehangolt vagyok, nem érzem, hogy értelme lenne az életemnek, és igazából olyan, mintha minden nap csak egy álom lenne. Nemrég ért véget egy öt hónapos kapcsolatom, amiben nagyjából boldog voltam, mert értelmet adott az életemnek és...
Meg úgy egyáltalán semmiről nem tudok beszélni ami kicsivel is kapcsolatban van az érzéseimmel, de így nem jutunk 1-ről a 2-re... ezért gondoltam, hogy leírnám, de bárhogy is elképzelem, irtózatosan idiótának tűnik :S
SZTK-s rendelőbe kaptam egy időpontot hogy beszélgessek el vele mert minden arra utal hogy nem vagyok 100as. Mi fog történni?
Az a helyzet,hogy eléggé ronda természetem van,sértődékeny vagyok,önző,hírtelen haragú.Már jópár embert eltaszítottam magamtól és szeretnék megváltozni teljesen. Nem is érzem magam szerethető,értékes embernek,jó barátnak sem.Vannak barátaim persze,de nem érzem...
Van arra módszerük, hogy kiszedjenek belőlem olyan információkat, amiknek még én magam sem vagyok tudatában?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!