Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichológus vagy hipnotizőr...

Pszichológus vagy hipnotizőr képes lenne ilyesmit megoldani?

Figyelt kérdés

Ara vagyok kíváncsi, hogy van-e olyan aggyal foglalkozó kutató, akármilyen szakember, vagy garázsvarázló aki képes pl hipnózissal, vagy sokkterápiával, vagy bánomisén valakinek kikapcsolni az agyi érzelemközpontot?

A lényeg, hogy nem akarok szerelmes lenni, mert iszonyatosan fáj,

Mikor 'vele' vagyok, vagy csak beszélünk, (chatelünk) akkor nagyon jó, minden szuper, tökéletesen érzem magam,

aztán nincs ott és folyamatosan rá gondolok, mindig jár az agyam, nem tudok koncentrálni, figyelni, azt se tudom, hogy hol áll a fejem :/ ...

Számtalanszor megfogadtam, hogy nem leszek többé szerelmes, és számtalanszor el is buktam, mert akármennyire próbálok érzelemmentes maradni ez lehetetlen...

Tudom hülyeségnek hangzik, és biztos vagyok benne, hogy 10ből 9 válaszoló azt írja majd, hogy hülye vagyok, meg baromságokat kérdezek, de ha egy, egyetlen egy tudna segíteni akkor a többi már nem érdekel!

2014. máj. 6. 10:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt már nem:D Mert már nyakig bele vagy zúgva a másik emberbe. De nem ám kicsit:DD
2014. máj. 6. 10:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Ilyen nincs, orvosilag ilyet nem lehet. :)

Tényleg butaság a kérdés.

De van erre egy jól bevált módszer, csináld azt mint a többi férfi. Idd magad halálra, drogozz...egy idő után úgy elbutulsz, hogy még arra is képtelen leszel, hogy ilyen ökörségeket kérdezz itt.

2014. máj. 6. 11:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Képes, bár nem legálisan. Bizonyos drogok tehetnek ilyet, persze fogyasztásuk nem javasolt és...

Egyébként pedig szerintem nem kéne.

2014. máj. 6. 13:26
 4/7 anonim ***** válasza:
36%
Én hiszek benne, hogy lehet ilyet. Önhipnózissal is. Ha az ember képes önhipnózisban több énre szakítani a tudatát, meg a teste hőérzetét tudatosan szabályozni (márpedig képes), akkor ezt is lehet. Olvass utána és próbálkozz, lassú folyamat lesz.
2014. máj. 6. 17:20
 5/7 anonim ***** válasza:
(Milyen drogok tesznek ilyet?)
2014. máj. 6. 17:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy kis kokain, és már azt sem tudod, hol vagy, nem, hogy mit érzel... Nyugi, ezzel kapcsolatban nincs tapasztalatom.
2014. máj. 6. 21:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Ahogy írták, lehetséges, de ez egy olyan személyiségzavarhoz vezet, ami még több problémát okoz, mint az érzelmek. Az érzelmeket nem kikapcsolni kell, hanem megélni, feldolgozni. Lehet mit kezdeni az érzelmekkel, ebben tud segíteni egy terapeuta, kikapcsolni nem tudja, de megtanít arra, hogy kezelni tudd.
2014. máj. 7. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!