Öngyilkos leszek?
Figyelt kérdés
Teljesen egyedül vagyok bűntudatom van ès világvège èrzetem . Minden nap arra gondolok hogy öngyilkos akarok lenni. Èn soha nem fogok megfelelni a szüleimnek nem is akarok de az hogy mások elött hogy megjátszák menyire szeretnek undorìtó.2014. máj. 7. 22:24
1/6 anonim válasza:
Mutasd meg hogy te akkor is el fogsz érni valamit. Legyél sikeres és az boldoggá fog tenni. Ha öngyilkos leszel akkor a pokolba kerülsz ahol még rosszabb lesz mint a mostani életed.
2/6 anonim válasza:
Tegyél nagy ívben a szüleidre. Egyébként mitől van bűntudatod?
Én is sokszor szeretnék meghalni, de egyelőre van más dolgom még.
3/6 anonim válasza:
ne má' ! Ha úgyis világvégét érzel, akkor nem kell külön startolni rá. Nem kell megfelelni. Akiknek soha nem tudok megfelelni, azok olyan dolgokat várnak, aminek nem lehet megfelelni. Miért? mert nem szeretettel figyelnek, hanem saját elképzelésiket akarják rá húzni. Milyen zenét szeretsz? hallgasd és pihenj
4/6 anonim válasza:
Mindent ki lehet bírni. Én sem tudtam soha megfelelni a szüleimnek, soha nem támogattak, szándékosan rosszat csináltak nekem számtalanszor, 15 évesen kiraktak, hogy menjek ahova akarok,onnantól nem foglalkoztak velem, a szülinapomkor nem köszöntöttek fel, a ballagásomra el se jöttek, nem kerestek. És mégsem lettem öngyilkos, mert magamban elhatároztam, hogy nem fognak tönkretenni. Legyél erős, és ha lehetőséged adódik, költözz el.
5/6 Makra Péter Endre válasza:
Pihenj és mostantól készülj arra, hogy egyedül fogod megvalósítani álmaidat.Minél magabiztosabbnak látszol, annál inkább érzik majd, hogy Te egy önálló személyiség vagy, és nem egy a tulajdontárgyaik közül. Az előttem szólók remekül megfogalmazták ezt, és látod, jónéhány baráttal gazdagodtál, akik megértik bánatodat. Légy erőss!
6/6 hektorr7 válasza:
kis elkényeztetett tini vagy. Ha dolgoznál vagy tanulnál, esetleg csinálnál valami ÉRTELMESET rögtön nem ezeken gondolkodnál
Úgyhogy nekem lenne ilyen ismerősöm és így panaszkodna adnék neki egy ásót és mondanám ássa fel a kertet. Máris észhez térne. Túlságosan el vagy kényeztetve kedves kérdező és jó unalmas egy életed van ha csak ezen tudsz gondolkodni. Apád helyében felpofoználak. De ez csak az én szubjektív véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!