Egy éve bekerültem a kórházba nagyon erős fejfájással, lázzal, náthával, amit akkor antibiotikummal enyhítettek, a fejfájásom azóta megmaradt. A nap 24 órájában fáj tompán a fejem és sokszor belenyilal mintha tűt szúrnának az agyamba, semmilyen gyógyszer nem enyhíti. Rengeteg kivizsgáláson voltam már (mri, pajzsmirics, rr stb.) Egyiken sincsen kóros eltérés. A fejfájás ambulancián a kezelő orvosom azt mondta hogy ez tenziós fejfájás amit lelki eredetű probléma okoz és keressek fel egy pszihiátert mert ő tud ezen segíteni. A kérdésem az hogy volt-e már valakinek hasonló fejfájása amin segített az, hogy elmegy és beszélget egy dokival. Számomra elképzelhetetlen az hogy pár óra beszélgetés után megtudok szabadulni attól a fejfájástól ami már 1 éve életképtelenné tesz ( se dolgozni nem tudok, se edzeni, aludni is nagyon rosszul)
Én erős migrén miatt fordultam pszichológushoz. Napokig fájt a fejem, volt,hogy hánytam és semmit nem tudta enni.Minden orvost bejártam előtte, sok erős gyógyszert elszedtem, de hiába. Két évig jártam terápiára. Volt, hogy rosszabbodott a helyez, de szép lassan azt vettem észre, hogy egyre ritkábban, és már nem olyan intenzitással fáj. Ma már csak akkor fáj, ha beteg vagyok, és akkor is elég a normál fájdalom csillapító. Csak ajánlani tudom, az egyik legjobb dolog ami eddigi életemben történt velem.
2014. máj. 8. 20:05
3/5 yoshimitcu válasza:
nekem is egy éve fáj a fejem. engem is pszihológushoz küldtek, de nem segitett. Igaz csak párszor voltam. Azt vettem észre a stressz fokozza. Neked elmúlt már?
2014. júl. 7. 21:53
4/5 A kérdező kommentje:
Én nem mentem agyturkászhoz, mostanra enyhült és ritkábban jön elő, így már elviselhető. De tavaly is ez volt hogy nyáron nem fájt úgy, hogy ez a jó időnek köszönhető-e azt nem tudom, lehet csak nem vagyok olyan stresszes. Az alvás probléma még mindig fenn áll, viszont már teljes életet tudok élni, ismét edzek, dolgozom. Mindig is lelkisebb voltam úgyhogy okozhatja stressz, de nem mernék rá fogadni. Magamból ki indulva mindig mindenre nagyon rá görcsöltem ( még mai napig is de próbálok oda figyelni rá), én azt javaslom neked hogy kicsit vedd lazára, próbálj úgy élni hogy élvezd és kerülni a stresszt. Keress egy hobbit, ami eltereli a figyelmed akkor amikor épp nincs semmi dolgod. Nekem egyenlőre bevált, de nem merek rá fogadni, majd ha a telet is így fogom bírni akkor jelenthetem ki hogy sikerült "legyőznöm". Jobbulást kívánok! Remélem minél hamarabb sikerül neked is megoldást találnod amivel enyhítheted!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!