Alkohol + sok fájdalomcsillapító?
Mi a célod vele?
Öngyilkos akarsz lenni?...ez nem okozna halált de a szervezeted eléggé tönkre tennél. Ne csinálj hülyeségeket, gondolkodj...!!
Én múltkor elfelejtettem, hogy bevettem 1!! Algopyrin-t, majd olyan fél-1 óra múlvára ittam 2 pohár bort.
Ne tudd meg!! Életemben nem voltam olyan rosszul, kb. csak az ágyba tudtam feküdni és szenvedtem, szédültem, alig éltem kb...
az 1 szem volt
Jaj.. ilyen szorongás, olyan pánikbetegség meg egyéb metálisbetegségek, hiába sorolod akkor sem számítasz beteg embernek. Csak változtatni kell a világnézeteden... Az öngyilkosság gyávaság.. Te gyáván akarsz meghalni?
Azért születtél meg hogy elérj valamit hogy a célokat véghez vidd és nem, télleg nem lehetsz mindig boldog de ilyen hogy nincs értelme az életednek.. Baromság!!
Úgy hogy kapdd össze magad, és ne gondolj ilyenekre, mert a "gyógyulás" fejben dől el.
De igen volt ilyen problémám.. Depressziós és antiszociális voltam aztán rájöttem hogy úgy a legkönnyebb felépülni ebből az állapotból ha nem a betegségeimre figyelek mert abban a tudatban élni hogy én bizony mentálisproblémákkal küzdök csak rontott a helyzeten.
De igazad van a választ megkaptad a döntés a te kezedben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!