Hogy állítsam le a pszichológusomat?
Sok pszichológus betegebb mint akiket kezel! Azért is van az hogy a pszichológusok/pszichiáterek a saját mentális bajaikat, összetört szívüket próbálják összeragasztani azzal hogy ilyen pályát választanak.
Keress fel egy másik pszichológust, szerintem a női pszichok sokkal jobbak empatikusabbak és jobban is értenek az emberi lélek mélységeihez :)
Miért gondolod, hogy aki állandóan problémás embereket hallgat az normális?
Az én tágabb családomban egy ember van aki szellemi sérültnek néz ki, egy pszichiáter és addiktológus szakorvos. Amikor ezt viccesen mondtam kötelező munkahelyi pszichológia vizsgálaton (van-e a családban elmebeteg kérdésre), akkor ettől pszichológusom megsértődött.
Fizetsz neki azért, hogy az önfényezését hallgasd és manipuláljon? :)
Arra gondoltál-e már, hogy nagyon is benne van a keretben, és ez a viselkedés éppen a terápia része? Rájött, hogy a legkomolyabb baj nálad a férfi-női kapcsolattal van, és visszatükrözi a gondjaidat. Ha elkezd fogdosni, akkor vágd rá az ajtót, addig ne.
Egyébként pedig mire van a szájad? Miért nem TŐLE kérdezed meg, hogy mi ez az egész?
Mégis mire kell neked pszichológus? Simán lehet, hogy női pszichológusnak is megtetszel. :)
Anyagi problémákra legjobb orvosság a pénz, egészségügyi, testi problémák kompenzálására os, érzelmi problémákra meg hozzád közel álló emberek társasága (társ, család, barátok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!