Milyen az a bad trip?
Az LSD-nél van, meg a többi hallucinogénnél.
Az, hogy olyankor ki mit él át, az teljesen személyfüggő.
https://www.youtube.com/watch?v=nWeejtyPb3Q
ez egy durva bad trip. Paranoia, dezorientáltság, halálfélelem, őrülettől való félelem..... csupa finomság.
Igazából megfelelő mennyiségű marijuána/hasis után is jelentkezhetnek hallucinogén hatások, tehát nem csak lsd/varázsgomba stb alatt lehet bad triped.
Bad trip főként akkor fordulhat elő, ha bizonytalan vagy/szorongsz. Épp ezért a hallucinogének nem partidrogok, egy kényelmes közeg kell hozzá, ahol nyugodt vagy, és lehetőleg valaki felügyel. Vannak olyan gyakorlott "utazók" akik ezt a kényelmes közeget magukban is meg tudják teremteni, de még náluk is beüthet egy bad trip, mert erősen befolyásolhatóak a drog hatása alatt.
Kellemetlen vagy ijesztő hallucinációk, halálfélelem, pánik, paranoia.
Szerintem a badtrip-et az ember túl nagy egója okozza. A hallucinogének lebontják az egódat amit éveken keresztül felépítettél a környezeted a szüleid az iskolád vagy a barátaid hatására és egy teljesen más, ösztönös tiszta és ősi tudatállapotba kerülsz.
Ez több embernél félelmet és pszichózist hoz elő amin nem is csodálkozok hiszen annyi minden zúdul rá hirtelen hogy nem tud megbirkózni vele a tudata. Én is már jártam így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!