Pszichoszomatikus betegség?
Figyelt kérdés
Elég rosszul látok már fél éve, nem tudok erre jobb szót használni, mert ezelőtt soha nem tapasztaltam még ilyet. Egyik pillanatról a másikra keletkezett, egy részegen átsírt este után.(szerelmi csalódás) Mindenféle vizsgálaton jártam már: szemvizsgálatok több helyen is, 24 órás vérnyomásmérés, koponya MRI, de az összes vizsgálatom negatív lett vagyis sosem találtak semmit. A probléma ettől függetlenül még mindig fennáll sajnos és sokat rosszabbodot is amióta elkezdődött. Azon a szerelmi csalódáson persze 1-2 hónap alatt túltettem magam, de a probléma ettől nem szünt meg. Viszont emellett vannak itthon családi problémáim, amik évek óta megoldatlanok és ezek a dolgok mindig bennem vannak, sajnos minden nap ezekkel a problémákkal küzdök gondolatban. Nem telt el évek óta úgy nap, hogy azt érezném minden rendben van, elégedett, boldog vagyok, hiszen ezek a dolgok minden nap a fejemben járnak.. Volt már rá precedens, hogy próbáltam beszélni a szüleimmel erről, de sosem született tulajdonképpen megoldás. Mára odáig fajultak a dolgok, hogy utálom és rühellem az életem. Hónapok óta a szüleimmel a kapcsolatom kb annyiból áll hogy köszönünk egymásnak, és ez tényleg nem túlzás. Lehet ez az egész látás probléma ebből fakad? Ha igen mit tehetnék? El kéne menni egy családterapeutához vagy mégis mi?2016. jún. 29. 21:30
1/3 anonim válasza:
Ha már annyi kivizsgáláson voltál eredmény nélkül akkor megéri utánajárni ennek a lehetőségnek mindenképp...gyakran az is segít ha kiadod magadból a problémáidat, szerintem írd le az összes dolgot ami zavar, részletesen, és miután leírtad, ha úgy gondolod hogy egy pszichológus tudna segíteni a lelki problémáidon, nem árthat ha keresel egyet hogy segítsen.
2/3 anonim válasza:
Azthiszem elvétetted a topicot. Ha csak nem vakvezető kutyát keresel :D. Jó ne haragudj, ez bunkó volt....am a cicadorombolás bizonyítottan feszkóoldó. :) nem hallottam még olyanról, hogy leki eredetű látászavar, nem lehet, hogy megsérült a szaruhártyád? Viszont ha a problémáiddal felkeresel egy pszichológust, vagy terapeutát, azzal nem lehet baj, és lehet a szemed nem lesz jobb, de az életed lehet könnyebb. Egyet sosem feledj el! A pszichológusok, terapeuták nem tudják megoldani a problémáidat, de tudnak ebben segíteni, tanáccsal ellátni, és támogatni. :) de a feladat oroszlánrésze akkor is rád vár :)
3/3 anonim válasza:
Beszélj pszichológussal, hátha ő tud segíteni ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!