Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Meddig tart az antibiotikum...

Meddig tart az antibiotikum mellékhatása?

Figyelt kérdés
Sumamedet vettem be tegnap (reggel-este), és hasmenésem van tőle, tegnap és ma is. Meddig tarthat el ez? Holnap mennék a Forma1-re, van esély hogy elmúlik addig?
2010. júl. 31. 13:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Az antibiotikum nem csak a torkodból öli ki a baktériumokat, hanem a beleidből is a hasznos bélbaktriumokat (ezért megy a hasad), és na nő vagy, akkor a hüvelyi flóráért felelős tejsav-baktériumokat is (így kaphatsz hüvelygombát akár szüzen). Az orvos ezt persze "elfelejti" közölni a beteggel, hogy ezeket a baktériumokat pótolni kellene... Egyél joghurtot, vegyél be Normaflore-t, ha nő vagy, akkor végezz tejsavas irrigálást Colpo Cleanerrel.

Jobbulást!

2010. júl. 31. 14:03
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm. Nő vagyok, amúgy a nőgyógyászom írta fel, mert gyulladást mutatott ki a citológia. Szedek normafloret.
2010. júl. 31. 14:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor pláne nem értem, hogy antibiotikumos kezelés után miért nem írt fel tejsav-kúpot... :-( Receptre sokkal olcsóbb lenne.
2010. júl. 31. 14:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Klion kúpot írt fel.
2010. júl. 31. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

1 hétig antibiotikum szedés majd viszketés a hüvelybemenetnél. Gomba?

Nagyon beteg voltam múlthéten és antibiotikumot szedtem, mert muszáj volt, tényleg. 17 éves vagyok szűz. Azt hallottam, hogy az antibiotikum kiül olyan baktériumokat is, amik hasznosak és ez által keletkezhet gomba. Amióta abbahagytam az antibiotikumot viszket a...

Antibiotikum szedése alatt ihatok grapefruit cseppes vizet?

nem fog bekavarni a sok c vitamin bevitel? baciölés immunerősítés céljából innám vagy várjam meg az utolsó szemet,?

Rendszertelen antibiotikum szedes es huvelygyulladas okozhatja a havi gyengeseget?

Ez elmult honapokban nagyon gyengen jon meg, 4 napot tart mint altalaba de kevesebb mennyiseg. Azontul normalis szin stb. Terhesseg gondolom kizarhato, semmi olyan nemtortent amitol teherbe eshettem volna.

Mitol lehet ez? Talan a rendszertelen antibiotikum szedes fel boritotta a szervezetem rendes mukodeset?

A nyar folyaman osszeszedtem egy huvely gombat.mig ezt ugygondoltam,hogy kikezeltem igazAbol nem mult el teljesen es gyakorta visszater.emellett rendszertelenul (amikor epp eszembejutott) antibiotikumot szedtem mivel nagyon csunyan kohogtem. A kerdesem az lenne,hogy...

Miért rosszabb a helyzet az antibiotikum szedése miatt?

kaptam hüvelyi bacira Antibiotikumot amire érzékeny,most szedtem be az utolsót de a hüvelyváladékom több lett.kicsit viszket,tudom erre mindeki rávágja hogy elgombásodtam ,de nekem tuti nincs gombám ,már néhányszor szedtem Ab-t a bacira de soha nem tenyészett ki gomba...

Mennyi idő után megy ki az antibiotikum a szervezetből?

MIKOR MEGY KI AZ ANTIBIOTIKUM A SZERVEZETBŐL??? Lekoklar(nem tudom pontosan, hogy kell írni) antibiotikumot szedtem megfázásra. Tegnap reggel vettem be az utolsó szemet. Szombaton kellett volna megjöjjön. Lehet ez az oka? Utoljára szept. 17-én voltunk együtt a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!