Mell alatti izzadás ellen 40 fokban mit lehet tenni?
Használtam már hintőport is de az kb. 20 percre jó. Ma és tegnap például szülinapi partira voltunk meghívva és kinn volt megtartva és már nem tudtam mit csináljak, papírzsepit tűrtem be a melltartó alá hogy az szívja fel. Ez egy kevésbé feszülős felsőnél működik de feszülősnél nem illetve egy idő után az is teli lett izzadsággal.
A legjobb hogy régen hónaljban voltam nagyon izzadós, most megfordult és egész nap csak pár cseppe produkálok ott, viszont mell alatt még azt is érzem, hogy csorog le az izzadságcsepp..
Mit lehetne tenni??
Naturland: Solutio antisudorica, kb 500HUF patikában.(szerintem az előző is erre gondolhatott) Nem érdemes heti 2-nél többször használni, mert szárítja a bőrt, de az agresszív izzadást megakadályozza. A dezodor spec nálam nem jött be, csípett mint állat mell alatt. HA jól sejtem te sem a B-s kosárméreteddel szenvedsz :)
19L
85 B mellem van tehát nem lóg le a mellkasomra, push upos melltartót hordok. De most ott jön ki ami kiakar jönni, és leginkább a jobb mellem alatt. :))
Solutio Antisudoricát hónaljban használtam de mell alá nem szeretném mert nem odavaló szerintem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!