Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Varrat szedés után pici...

Varrat szedés után pici varrat bent maradt az kiesik majd?

Figyelt kérdés
Laparoszkopia után kiszedte a varratokat a doki de az egyik részén úgy látom egy pici ott maradt. Az kiesik ugye nem fog ránőni a bőr?
2021. jún. 11. 12:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Nálam sajnos ránőtt újra ,menj vissza szerintem én a fogamnál is így jártam egy varrat darab bent maradt és betokosodott ,újra felvágták mindkét esetben.
2021. jún. 11. 13:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem fog.Kidobja vagy felszívódik.
2021. jún. 12. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Varrat szedés után 4 héttel meg mindig faj a heg ez normális?

A mutató ujjam alappercet varrtak össze 8 öltéssel.Fűrésszel történt a baleset. Azt mondtak inszalag nem sérült így azt nem piszkáltak varrasnal. Most 4 héttel varrat szedés után mégis nagyon feszül az inszalagom és érzékeny a hidegre ökölbe rendesen már nem tudom be...

Műtét utáni heg eltüntetésére mit javasoltok?

Dermatix ultra gél vagy tapasz, mepiform tapasz, zeraderm gél, contarctubex gél, Aloe First, aloe vera msm gél, Bioptron lámpa, körömvirág kenőcs. Varrat szedés után hány nappal lehet használni ezeket?

Három hete eltávolitottak a hasamról egy anyajegyet. A szövettam jó lett. De a varrat szedés után szét nyilt a sebem. Ismét össze lett varrva. MIvel ápoljam?

Az orvosom szabadságra ment csak júliusben jön vissza. Magánrendelésen voltam. Azt mondták vegyek tapaszt a sebre azzal a sürgősségin összehúzzák és ennyi. Nem mentem bele .Ismét össze varattam egy másik orvossal.. Olvasgatok a neten és azt irja hogy hidrogénnel és...

Varrat szedés után mehetek szoliba?

A fülem mellett volt egy betokosodott pattanás, 1hete műtötték ma volt varratszedés, most lehet szolizni vagy várni kell? Még valami ilyenkor még legyen rajta sebtapasz vagy valami vagy már nem szügséges?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!