Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Elkezdett fájni jobb oldalt...

Elkezdett fájni jobb oldalt az hasam alja, ágyékom, picit mintha ki is lenne dudorodva, félek, hogy sérv. Sokat edzettem mostanában, hasizmot főleg, lehet túlterheltem. Mit javasoltok? 44F

Figyelt kérdés

nov. 20. 14:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Orvost javaslunk.
nov. 20. 17:22
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Gyurmagyurizás, tiszta egészség...
nov. 21. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

A tanárok szerint miért jobb érzés karácsony előtt TZ sz@r jegyet kapni (mert lehetetlen utolsó héten minden nap 3 TZ-t jól megírni), mint szünet...

Nem is csak a felkészülés - nyilván nem előző nap este kell megtanulni a 0-ról - hanem az ember mentálisan is lefárad emelt matek, emelt töri és emelt német TZ egy napon történő megírásától és már nem tud nap végén, utolsó órában annyira koncentrálni, úgy hogy előtte...

Mit tegyek túlterhelt élet miatt okozta depresszió ellen? Örökké egyefyl voltam mindennel,párkapcsolatban se volt jobb és 35 évesen besokalltam.

Utoljára kb. 12 éve voltam boldogabb,mint most. Nemrég költöztem el kisváros melletti faluból normális helyre. Volt párkapcsolatom, ami igazából a másik fél erőltetése volt, mert már untam az egészet. Dolgozni, inni meg szívni. Ez volt az élete. Vele több teher volt...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!