Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ismerős valakinek a Sirdalud...

Ismerős valakinek a Sirdalud gyógyszer derékfájásra?

Figyelt kérdés

Használtátok már nagyon erős derék(becsípődés)fájdalom esetén?

Minden mozdulat nagyon fájdalmas.

Segíteni fog?ha igen,bevételtől számítva kb mikor?

nov. 30. 17:16
 1/1 anonim ***** válasza:
44%

Erős izomlazító, hat egyből ezért általában este szokták bevenni amennyiben már nem mennek sehova de ha az orvos másképp rendelte akkor úgy szedd

Kissé kellemetlen mellékhatása, hogy másnap olyan az ember mintha gumiból lennének az izmai vagy mintha kissé részeg lenne de ez majd elmúlik

Egyébként nagyon jól oldja az izomgörcsöt

nov. 30. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Mit tegyek ha idegbecsípődésem lett a derekamba, de a gyógyszerektől nagyon durva refluxom volt?

Tudom elég hülye kérdés, de őszintén nem tudom ilyen esetbe mit csinálhatnék. 2 nappal ezelőtt nagyon durván beállt a derekam munka közben a tipikus behajolva is alig tudtam menni vagy mászni, és írt fel a doki flector port+myoflexint szedtem is reggel este flector meg...

A derekam megsérült ma, amikor egyenes derékkal felemeltem (állva) egy nehéz tárgyat, azóta nagyon fáj, szedem a fájdalomcsillapító gyógyszert és...

A derekam volt már megsérülve korábban, de sérv nem volt és műteni sem kellett szerencsére, szeretném megkérdezni a reumatológiai ismeretekkel rendelkező kedves válaszolókat, hogy ennél az esetnél osszenyomodott nagyon a derekamban a porckorong és megnyomta hátul az...

Hogyan tudnék véget vetni a derékfájásomnak? Édesanyám szerint gerincsérv tünete amit érzek.17/F

Tegnap este már hasogatott. A derekamtól éles fájdalmat éreztem átkúszni a jobb lábamba hol a csípőmig, hol a térdemig hasított le. Olyan szinten, hogy nem tudtam ráálni a jobb lábamra. Naná, hogy utána elmúlt és egy "semmib ajom" felkiáltással edzettem egyet (nem...

Derékfájás ellen valami?

Ma reggel leeset a zokni lehajoltam érte de mikor lehajoltam a derekamnál hallottam egy halk reccsenő hangot.Mikor felhajoltam nagyon fájt,és még most is rossz a helyzet.Egész nap nagyon fájt.Még sétálni is csak féloldalasan tudok.Az is érdekelne,hogy ez az én...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!