Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Bács-Kiskun megyében tudtok...

Bács-Kiskun megyében tudtok ajánlani gyógytornászt, aki tényleg kigyógyítana a gerincsérvből?

Figyelt kérdés
Már lassan 2 éve szenvedek benne. Voltam MR vizsgálaton ott állapították meg. Voltam gyögytornásznál, csináltam a gyakorlatait, de nem javultam. Tanácstalan vagyok.

febr. 28. 01:03
 1/1 anonim ***** válasza:

Zeleiné Boros Gyevi Mariann

Fülep Lajos utca 27.

Baja

febr. 28. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Gerincsérvesekhez szólna a kérdésem :) 4éve L5S1 sérvet állapítottak meg nálam, gyógytorna/injekció segítségével több mint 3évig tünetmentes voltam?

Novembertől ujból derékfájdalom lábba kisugárzó enyhe zsibbadás ami tornára jól reagált 2hét tünetmentesség - visszaesés január - :( 10nap injekció/fizió maradt az enyhe lábzsibbadás,derékfájdalom elmúlt/köhögésél,tüsszentésnél érzem még. Ma reggel viszont nagywc után...

A gerincgyógyászok (reumatológus, ortopédorvos, gyógytornász, manuálterapueta, csontkovács, kiropraktőr) miért nem nézik egyben az embert?

Gerincsérvem, talpi fájdalmam és rendszeres bokaszalagszakadásom van részleges). Állandóan abba futok, hogy nem nézik az ok-okozatokat, mi okozza a tüneteket, nem látják globálisan az embert egyben, milyen panaszok mivel függenek össze. Megy a futószalagon lévő...

Érdemes műteni ezt a porckorong sérvet vagy inkabb gyógytorna ?

Mar tobb eve kuzdok porckorongsérvel, rengeteg gyógytorna,gyógyszer es ujra előjon, 4 napja vagyok korházba, infuzios fajdalom csillapito es gyulladás csokkento, tobb vizsgalat, koztuk Mri, aminek az eredménye: A lumbalis lordosis íve csökkent. Csigolyák magassági...

Gerincsérvvel soha többé nem fogok tudni mozogni fájdalom nélkül?

Elmentünk orvsohoz, és kiderült, hogy gerincsérvem van, de nincs kiszakadva, így nem fogják műteni. Az orvos azt mondta ezzel nem nagyon tudnak mit kezdeni, ad gyógyszert (fájdalomcsillapítót) ha kell vegyem be, meg gyógytornázzak, hogy megerősödjön ott az izom és...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!