Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Lágyéksérvem lehet?

Lágyéksérvem lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A lágyék tájam jobb oldalán egy "hosszas dudort" érzek, ha esetleg be van feszítve a hasam vagy ha köhögök akkor egyenesen érzem mint, ha valami mozogna lent, de nem fáj vagy nincs diszkonfort érzetem vagy ehhez hasonló.

Ezt a "dudort" főképpen akkor érzem, hogy ha egy picit erősebben/mélyebben nyomom meg a területet és csak a jobb oldalamon jelentkezik. Sérv lehet?

ápr. 12. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, de csak orvos tudja megállapítani, neten keresztül nem megy
ápr. 12. 21:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezzel milyen szakrendelésre lehet elmenni? Urológia?
ápr. 12. 21:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Elsö lépésben házorvos, utána meg sebészet
ápr. 12. 21:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Végül mint kiderült egy helyére visszakerült lagyéksérvem van. A doki szerint ezzel mar le lehet elni az eletet gond nelkul, de szamomra mutet vonzobb
ápr. 14. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Sport vs Sérv sérülés Megéri megműttetni?

2009-ben lágyéksérvet kaptam duplát amit akkor megműtöttek még a régi szikés módszerrel Eltelt kábé 1 év mire vissza tudtam menni edzeni terembe Utána kiszakadt újra mivel a tiltás ellenére itthon rámparancsoltak és egy kissé nehezebbet emeltem mint kellett volna...

Lágyéksérvvel lehet sportolni? Nem vagyok életveszélyben. Nem fog kizárólag. Pár hete műtötték, de egy rossz mozdulattal kiújult. (Nem sport közben...

Mióta megtudtam, hogy sérvem van nem sportolok, ezért visszatértek a fájdalmaim. Fáj a hátam meg akarom. Annyira hogy a műtött hasamon kevésbé fáj az alvás mint az oldalamon vagy a hátamon. Ráadásul nehezen alszom el, mert a végtagjaim rángatóznak Ez nálam egy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!