Lágyéksérvem lehet?
Sziasztok! A lágyék tájam jobb oldalán egy "hosszas dudort" érzek, ha esetleg be van feszítve a hasam vagy ha köhögök akkor egyenesen érzem mint, ha valami mozogna lent, de nem fáj vagy nincs diszkonfort érzetem vagy ehhez hasonló.
Ezt a "dudort" főképpen akkor érzem, hogy ha egy picit erősebben/mélyebben nyomom meg a területet és csak a jobb oldalamon jelentkezik. Sérv lehet?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
2009-ben lágyéksérvet kaptam duplát amit akkor megműtöttek még a régi szikés módszerrel Eltelt kábé 1 év mire vissza tudtam menni edzeni terembe Utána kiszakadt újra mivel a tiltás ellenére itthon rámparancsoltak és egy kissé nehezebbet emeltem mint kellett volna...
Mióta megtudtam, hogy sérvem van nem sportolok, ezért visszatértek a fájdalmaim. Fáj a hátam meg akarom. Annyira hogy a műtött hasamon kevésbé fáj az alvás mint az oldalamon vagy a hátamon. Ráadásul nehezen alszom el, mert a végtagjaim rángatóznak Ez nálam egy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!