Vízhólyag! Mit csináljak?

válasza:Nyugodtan kiszúrhatod. A lényeg az hogy a tűt fertőtlenítsd le arcszesszel például, és szúrás előtt a hólyag körül is.
Majd óvatosan szúrd bele a tűt utána szedd ki és akkor elkezdheted kinyomni.
Én is ezt csináltam amikor vérhólyagos volt a talpam, semmi bajom nem lett tőle. Kinyomkodtam leragasztottam tapasszal és ennyi volt.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szemre aprócska kis vízhólyagok (mm és kisebb). Nem kézfejen, és nem igazán tenyéren, inkább az ujjaim oldalán. Olyasmi, mintha a bőr alatt ott megszorulna az izzadság, vagy nem tudom. Ilyenkor nagy melegben már tavaly is előjött. Télre elmúlik. Megfigyeltem, hogy ha...
Tegnap sikeresen megégettem magam szakmunkás vizsgán. Bele markoltam a forró hegesztett csőbe. A középső ujjam belsejébe 1 rohadt nagy vízhólyag van illetve a hüvelykujjamon is és ott a hajlatban is vízhólyagos. Mit csináljak vele? Már kenegettem és nem fáj. Érdemes...
Tegnap kifakadt a talpamon, de ugyanúgy jártam rajta. Ahogy ma is. Mára belilult. Ez lehet fertőzés, vagy csak az, hogy ráálltam?
Mennyi idő alatt múlik el úgy egy vízhólyag, hogy nem szúrom ki? Elég alacsony a fájdalom küszöböm így nem akarom kilyukasztani, de viszont nem is fáj csak zavar, hogy ott van a lábamon :// Mennyi idő alatt múlik el? Így néz ki:
Mindenki mást mond... Én kiszúrtam és semmi bajom nem lett de a testvérem nekem esett hogy azt tiloooos!!!!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!