Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ha válakinek el törik valamily...

Ha válakinek el törik valamilye kb mennyi időn belül kezd el duzzadni ahol el törte?

Figyelt kérdés
2018. nov. 2. 12:33
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Azonnal.
2018. nov. 2. 12:47
 2/4 Andizsuzsi ***** válasza:
Elméletileg azonnal, de előfordul, hogy nincs dagadás. Én tavaly eltòrtem a felkaromat, szakadt a rotátor köpeny is és egyáltalán nem dagadt, nem kékült.
2018. nov. 2. 12:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem a nyaron bokatoresem volt, azonnal elkezdett dagadni, de nem szinezodott el egyaltalan
2018. nov. 2. 13:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálam alkarcsont repedés volt, baromira fájt de dagadni csak kissé dagadt meg, viszont az meglehetősen gyorsan kialakult.
2023. máj. 17. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Will Graham mentális "valamilye" valós?

nem akartam zavart vagy betegséget mondani, mert nem tudom annak definiálhatom e... A lényeg az, hogy olyan szintű az empátiája, vagy a beleérző képessége, hogy képes azonosulni, meglátni, átérezni másokat, kvázi a sajátjaként, egy picit suta megfogalmazás, de akik...

Ha valaki simogatunk mikor fáj valamilye akkor megnyugszik?

Vagy miért szokták simogatni olyankor?

Van itt olyan lány akinek valamilye jelenleg gipszben van? Mid van gipszben és milyen érzés ebben a melegben?

Leírhatod hány éves vagy és esetleg a lakhelyed is. Vigyázat, gipszfétis veszély! :D

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!