Vak álom kérdés, tipp?
Aki születése óta vakságban szenved, annak milyen álomképei lehetnek?
hogy képzelheti el az embereket?

válasza:

válasza:Van, aki lát álmában, és van, aki nem, de biztosabban mozog, mint a valóságban, bot nélkül is eligazodik új helyen, autót vezet, és így tovább.
A nem látási információk alapján tudják, hogy mekkora egy mber, milyen arcformák vannak, mik a test arányai, mekkora termethez milyen hangmagasság tartozik, de az agyuknak nincs arról információja, hogy mi milyen színű, így mindenféle színekben lának mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Vn egy srác (22) akit egy ismerkedős oldalon ismertem meg, aztán msnen kezdtünk dumálni. rengeteg "idegennel" beszéltem msnen, de ő más ő vele valóban mindenről tudok beszélni, és nagyon jól kijövünk egymással. lassan 4,5 hónapja dumálunk, de még nem találkoztunnk,...
Elore is bocs a ekezetek miatt. Tehat multkor volt egy nem igazan szokvanyos almom; Az eleje az volt, hogy (mivel tavkapcsolatban vagyok jelenleg a parommal, 1500km-re van innen,ezert marad az msn) eppen msn-en kamoztunk, amikor mondta, hogy meglatogat a reg nem...
Alapos információt szeretnék kérni. Meddig lehet beadni az alombejelentő lapot? (most 1 hetesek a kölykök) Fedeztetési jegy és alombejelentő jegy mellé mi szükséges még? A szülők törzskönyvi fénymásolata elég vagy pedig származási lap másolat is kell hozzá? A válaszokat előre is köszönöm!
Álmomban egy nagy magas és díszes vaskerítés tetején ültem. Felnéztem és összefüggő azt hiszem rudakon ült rengeteg varjú/holló... Mire vissza néztem leereszkedtek hozzám sokan és fájdalmat éreztem a tenyeremben és az egyik beleült. Nem is ment el onnan nyugodtan ült a...
Vonaton utaztam, kb 10 vagonból állt. Én az utolsóban voltam, ami olyan volt, mint az 1800-as években. Ott álltam a végén, pont kanyar volt, így láttam, hogy egy másik vonat jön vele szembe. Szerencsére időben ki tudtam ugrani, de óriási ütközés, katasztrófa lett a...
tehát a jelenlegi hajszínem(festett) ilyesmi, csak még kicsit szőkésebb: Ez lenne, amit elszeretnék érni: 1xerűen veszek festéket és az befesti? Vagy 100, h kellene előtte szőkítő?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!