Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy jobb és egészségesebb a...

Hogy jobb és egészségesebb a rízst főzni?

Figyelt kérdés

Van a lepiritom és vízzel felontve főzöm amig megpuhul.

Vagy felrakok vízbe főni és utána leszurom a keményítőt róla.

Melyik jobb a gyomornak és melyik hizlal jobban?

Köszönöm a segítséget!



2020. máj. 1. 10:41
 1/2 anonim ***** válasza:
77%
Teljesen mindegy a gyomor szempontjából, ha nem akarsz hízni, akkor egyél kevesebbet. Emésztés/felszívódás szempontjából jobb a barna rízs. Ez sem kevésbé hízlal, de magas avrost tartalma.
2020. máj. 1. 11:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem. hiszem, hogy mindegy a gyomor szempontjából!

Biztos van különbség a keményítős saját vízben főtt és a vízben főtt, le szűrt, atmosott rízs közt!

2020. máj. 5. 15:45

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!