Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha a pajzsmirigyem alul...

Ha a pajzsmirigyem alul termel, jódozott, vagy éppen jódozatlan sót érdemes fogyasztanom?

Figyelt kérdés
Az orvos a jódozatlant javasolta, egy egészségügyi újság cikke pedig a jódozottat. (Tudom, hallgassak az orvosra. Azt tettem, de mégis, ti hogy tudjátok?)
2012. febr. 1. 11:14
 1/1 anonim ***** válasza:
a jódozott só mindenkire ártalmas, a dokim szerint. Semmit nem hasznosítasz a szervetlen jódból, viszont elraktározod, és jó beteg lehetsz tőle. Nem tudom, ki találta ki ezt a hülyeséget, hogy jódozott sót kell enni. Én is bedőltem neki és annyi bajom lett, pont pajzsmirigy ügyben, hogy el sem hinnéd. Tehát kerüld, ahol csak tudod. Egy hulladék és még drágább is mint a rendes kősó
2012. febr. 1. 18:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!