Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Melyek azok az ételek, amelyek...

Melyek azok az ételek, amelyek nem annyira gázkeltőek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 29. 13:21
 1/1 nzsuzsa válasza:

A szárazbab (talán a lencse is) és a káposztafélék nagyon felfújnak, ezek gázkeltők. A karfiol is. A brokkoli nem. Krumpli, répa és egy csomó minden nem. A zöldborsó is felfújhat.

Nagyon jól meg kell rágni mindent, akkor könnyebb az emésztés. Van egy jó természetes szer, amit ha ilyenkor beveszel, segít. Fekete retek és édeskömény kivonat.(Raphacol granulátum) Az ánizstea is segít, s a sima kömény is.

2012. márc. 2. 06:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!