1/2 anonim válasza:
Egy marketingelnevezés, amivel azt hiszik, hogy jobban el tudják adni a tejtermékeket.
Valójában baktériumokat jelent, amelyek természetes állapotban részei a tejtermékeknek, de pasztőrözés, hőkezelés során elpusztulnak. Iparilag a tejtermékeket mindig hőkezelik, de utána beoltják néhány bacival, ettől lesz élőflórás.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2012. júl. 15. 21:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!