Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A savanyúsághoz adott (tartósí...

A savanyúsághoz adott (tartósító, állagjavító) borkén mennyire veszélyes a szervezetre?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem, vagy csak az elfogyasztott kis mennyiség miatt mondhatjuk, hogy gyakorlatilag nem?
2013. ápr. 10. 17:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Na ez az az anyag, ami az adalékok közül talán az egyik legveszélytelenebb. Ha utána olvasol, akkor találkozni fogsz a mellékhatásaival (mert lehetnek nagy mennyiségben). De még így is egy természetesnek tekinthető anyag, abszolút nem rákkeltő, nálam ez már jó pont (én is figyelek ilyenekre).
2013. ápr. 13. 08:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm!


(Nagyon ritkán sikerül jól a savanyúságunk, idén ezt alkalmaztuk, és nagyon jó lett.)

2013. ápr. 13. 11:30

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!