Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan működik Magyarországon...

Hogyan működik Magyarországon a húsipar nagy vonalakban?

Figyelt kérdés
Annyi ronda dolgot lehet látni az amerikai élelmiszeriparról, hogy szeretném azt hinni, hogy itt nem ennyire durva. Mivel etetik az állatokat? Milyen körülmények között tartják őket? Annyira össze vannak zsúfolva itthon is? Adnak nekik antibiotikumot, hogy jobban bírják a körülményeket? Hogyan végeznek velük, ha eljött az idő? A boltokba/hentesekhez kerülő átlag friss húsra gondolok. Bio/megbízható eredetű húshoz elég nehéz hozzájutni az én régiómban. Ezek miatt mostanában nagyon ritkán fogyasztom.

2013. nov. 6. 09:35
 1/2 csempéző vizipisztoy ***** válasza:
Na, ez típikusan az a kérdés, amire sosem akarnám tudni a választ...
2013. nov. 6. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Régebben azt mondtam volna, hogy annyira nem gázos, mint az amerikai, mert akkora telepek nincsenek. Azóta viszont sajnos láttam svájcis képeket, disznókról, és le kellett hátaznom, hogy mekkora helyen tartották speciel ott a kocákat, lefeküdni nem volt hely.

Gondolom, hogy nem ez az általános, azért.

Az elsőnek igaza van... sok kérdésre jobb, ha nem tudod a választ...sajnos.

2013. nov. 11. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!