Melyik étrendkiegésztőt tanácsoljátok?
24 éves vagyok, túlsúlyos. Az elmúlt egy hónapban rendszeres testmozgással és odafigyelt étrendváltoztatással 12 kilót adtam le. (Rendszeres tesmozgást értsd, Heti 3-4 alkalom cardió+kondi, étrendváltoztatás alatt pedig a cukor és a szénhidrát elhagyása, nekem bevállt)
Azonban elkezdett stagnálni a súlyom most kb egy hete egy dekát nem tudok leadni, ami zavar annak ellnére hogy tudom hogy ez normális. Szeretném valahogy kicsit feltúrbózni magam hogy több legyen az energiám azonban a fogyásom is tovább haladjon. Ehhez szeretnék olyan tanácsot kérni, hogy milyen étrendkiegészítőket todtok ajánlani? Nézegettem őket de sehol nincs vásárlói vélemény engem meg a marketing szöveg nem érdekel. :)
Előre is köszönöm a segítséget.
Nem vált be, csak azt hiszed. 1 hónap alatt 12 kg... egészen elképesztő hülyeség, nincsenek rá szavak.
Fordulj orvoshoz, amíg nem késő.
Elég nagydarab ember vagyok, majdnem két méter és amúgy is az a tipikus "mackó" alkat. 12 kiló soknak tűnhet de nálam higgyétek el, nem az.
Tény hogy sokkal jobban érzem magam, több az energiám jobban bírom a stresszt, szóval eskü semmilyen hátulütőjét nem érzem a dolognak. Természetesen odafigyelek nem akarok én sem orvoshoz kerülni, azért is mondtam hogy az alkatomhoz és am agasságomhoz képest, nem olyan horribilis ez a mennyiség. :)
Mind ettől függetlenül, amúgy is szerettem volna vmi étrendkiegészítőt használni, pont hogy megelőzzem a későbbi bajokat. Tudatosan csinálom, odafigyelek mindenre, mi sem bizonyítja ezt jobban hogy jobban érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!