Miért használnak annyi színezéket?
Fontos, másképp bsznak megvenni akármennyire is mondogatják hogy nem számít..
Én voltam hentes, és tök finnyásak pl a hús színére, elvárja mindegyik hogy rózsaszín legyen a hús még 3-4 óra után is a hűtőpultban, és amikor egy picit megszárad mert az a xar nyomja folyamatosan rá a levegőt, akkor már finnyáskodnak...
Meg azt képzelik hogy az már meg van romolva, nem normálisak komolyan...
Az emberek többségének az ízlésvilága is teljesen át van már állítva az aromás vackokra és a természetes ízeket nem is élvezik úgy mint az ízfokozóval vagy aromával bolondítottat, lásd energiaitalok népszerüsége..
Persze van egy szűk igen gazdag réteg aki még megengedheti magának hogy finom és eredeti kajákat vegyen...
Plusz, nem kötelező gyümölcsjoghurtokat meg édességeket nassolni, vegyél igazi tehéntejet tejet és savanytitsd meg!
Vagy vegyél tehéntúrót, és mirelitt erdei gyümölcsöket vagy ribizlit ha terem, és mixerrel keverd össze vanilíás cukorral vagy sima cukorral, és csavarj bele egy fél citrom levének a felét..
Ugyanazt kapod mint a gyümölcsjoghurtban, csak adalékok nélkül, és még a színe is hasonló lesz a boltban kaphatóéhoz...
ma 18:22 nyilván az alapanyag úgy nézhet ki :D
Pl az Mc-s fagyialapanyag is majdnem okkersárga...
Ha a margarint pl nem festenék, bottal piszkálnád, hogy mi az ::::D
Amúgy az emberek szeretik a színes dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!