Az aki koplalt már, az hogy nézett ki a koplalás után?
Egy ismerősöm kövérből karcsú lett így. Nem lógott a bőre, persze izma nem sok maradt, de eleve kevés volt neki.
De ő evett, csak keveset és dolgozott. Plusz úgy néz ki, ritka szerencsés alkata van koplalás szempontjából, a legtöbbeknek, úgy tudom, nem jön be ez az eleve veszélyes dolog. A veszélyeket minimalizálja, ha az ember azért eszik, azt is jó összetételben, így igazából csak egy extrém deficit van, némi izombontással, de van, aki bevállalja. A durvább koplalás sokkal, sokkal rosszabb, főleg hosszabb távon, persze.
Nem voltam kövér. Lelki okok miatt nem volt etvagyam, es lement a 10 kiló. Vissza is jott 13. Ne koplalj!
Lelassul az anyagcseréd, es lehet hogy vékonyabb leszel,de hizekonyabb is.
Nekem kisebb tincsekben hullt a hajam.
Menstruaciom azota sincs: 1,5 eve, pedig normalis a súlyom., de ugye hormon zavarom lett mert a KOPLALÁS során NEM KAPOTT TÁPLÁLÉKOT A SZERVEZETEM!
A tanulas nehezebben megy mar.
Állandóan sirtam,es rossz kedvem volt.
Amit tanácsolok fogyashoz: sok zöldség, hus, tojas, sovány sajtok,cottage cheese, hal, natúr joghurt, zabkása...
Mozgás!
Ne egyel cukrot, fehér lisztes etelt, tudom hogy nehez, de ha látod az eredményt elszántabb leszel.
A legtöbbet ott adjak fel, mikor nincs siker,mert nem figyelik,hogy attól hogy a zabálom keksz tartalmaz zabot,attól tele van cukorral,ahogy a zabkásás activia is.
Figyelj az összetevőire es nagyjából a kaloriakra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!