Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyi ideig lehet folyamatosa...

Mennyi ideig lehet folyamatosan fehérjeport i nni, amíg nem káros? Egyáltalán az káros?

Figyelt kérdés
4 hónapja váltok ki naponta kět étkezést ilyen tejes porral. Lehet, hogy egyszercsak rácseszek?
2016. jún. 30. 13:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nincsen tele minden E akérmivel, adalékanyaggal, nincs bajod a tejtől, nem csattan töle ki az arcod akkor nem lehet tőle bajod. Persze ha váltotatosan, egszsegesen etkezel melle. Az etelben is van feherje, ugyanaz.
2016. jún. 30. 14:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem a múltkor a nefrológián a főorvos azt mondta, hogy ne fogyasszak fehérjeport és ne tudjam meg hány fiatal férfi kerül hozzájuk emiatt. Aztán finomította arra, hogy a napi ajánlott fehérjefogyasztás alatt persze elmegy, de van, aki a többszörösét nyomja.
2016. jún. 30. 14:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Több legyen az étellel bevitt fehérje, de egyébként egy rendes, minőségi fehérjepor olyan, mint az ételed, csak míg az ételedben mindenféle felesleges cukor és zsír is lakozhat, a fehérjeporban nem, az tisztább.

Az embernek semmi baja nem lesz tőle, hosszútávon se, bár vannak rémhírek, de bele lehet gondolni, étel mínusz némi zsír és cukor, ez mitől is lenne káros?

2016. jún. 30. 17:27
 4/7 anonim ***** válasza:
A túlzott fehérjebevitel persze nem jó.
2016. jún. 30. 17:27
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Fogyás miatt iszom, 15 kilót toltam le vele, de pont a rémhírek kezdtek aggasztani. Én nem látom olyan drasztikusnak, meg gyorsnak, mint az, aki nem látott négy hónapja, de annyira mondják, hogy elgondolkodtam.

Miért nem tesz jót a túlzott fehérje fogyasztása? Mit tesz a szervezetemmel?

2016. jún. 30. 18:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Megterheli a veséket a sok fehérje
2016. jún. 30. 19:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi.
2016. jún. 30. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!