Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Túl vékony vagyok! Többi lent!?

Túl vékony vagyok! Többi lent!?

Figyelt kérdés

60-64kg vagyok 16 éves, 183cm.. Ehetek akármennyit, de nem hízok, hirtelen nőttem meg. Elég görbe vagyok/voltam, de már figyelek a tartásomra. Sportolok, mozgok, előtte jártam tornázni haveromékkal 1 évig, de nem nagyon volt haszna, csak szálkásodtam.. A könyökemnél kiáll a csontom , a kezeim, lábaim is nagyon vékonyak, látszanak a bordáim. Naponta 3x étkezek (amikor sokatt eszek) + 2-3x eszek valami sóssat. Hogy hízzak fel? Kérlek értelmes válaszokat. Sokat segíttene.

Ui. Nem vagyok anorexiás!

2016. jún. 30. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Egyél többet

Egyél gyakrabban

Egyél energiadúsabb ételeket (magok, zsírosabb ételek-avokádótól a chips-ig bármi)

Igyál smoothikat, üdítőket, kakaót stb

2016. jún. 30. 22:14
 2/7 anonim ***** válasza:

ne sósat egyél, hanem natúr zabpehelyt meg húst, tojást.

Edzél, biztos nálad is működik a fizika és a biológia, csak rosszul csináltátok.

Így javul a tartásod:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__7814765-..

2016. jún. 30. 22:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy hajlamos a hízásra,az van amit irtál.Bármennyit ehetsz,nem fog rajtad látszani mert a kamaszkorban vagy .A szervezet minden bevitt anyagot felhasznál,mert szűksége van rá .Ilyenkor a többlettel rendelkező fiúk is leadnak .
2016. jún. 30. 22:16
 4/7 Réka20030616 válasza:

VÁLASZ A KÉRDÉSEDRE: 60-64kiló nem olyan kevés a korodban, pont szép is. A KÖNYÖKÖdel az a baj hogyha belül áll ki egy kicsit érzékenyebb csont akkor az teniszkönyök lehet én nekem is van meg apukámnak is. Ez kicsit érzékemyebb ha jobban bevered eléggé tud fájni de ez minden vele.

Amugy próbálj mimmél több és zsírosabb kaját enni, egyél annyit amennyi belédfér és jolesik, amikor csak megéjezel egy kicsit és van rá lehetoséged egyél én is amikor van lehetosegem es kivanom ehy kicsit akko eszek.(De szeintem a sulyod pont jó)

Én lány vagyok 13éves lettem június 16-án és alig vagyok 45 kiló, velem is ez van, csak nem sportolok majd egy kicsit később kapok egy lovat es akkpr menni akarok mas sportokra is. Az en konyokomon is kiáll a csont. Nagyon vékony vagyok, de nem korosan.Énis nagyon sokat eszek naponta egy tucatnyit halászlére tudok tejet inni mert bírja a gyomrom de semmitől nem hizok.De szeremcsére van valamilyen alakom, de mellem az nincs. Neked pont jo a sulyod de te latod milyen vékony vagy szoval mast nem tudok irni.

FIGYELJ:Addig ameddig nem rendelnek be vérvételre addig nem vagy túl vékony.

2016. jún. 30. 22:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igen arra gondoltam, de a 'bicepszem' akkor is kicsi. Súlyra lehet jó, de 183-187 cm vagyok.. Nagyon magas és nagyon vékony, 75 kg-nak kéne lennem
2016. jún. 30. 22:31
 6/7 Réka20030616 válasza:
Bocsi nem néztem hogy férfiaknegésége van kiirva, bocsi.Ha fiu vagy akkor ez korosan vékony. Menj szakorvoshpz hátha tud valami tanácsot adni.
2016. jún. 30. 22:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Azóta még mindig 60kg vagyok! :(
2017. jan. 7. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!