Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyivel más ízben a gluténme...

Mennyivel más ízben a gluténmentes tészta mint a hagyományos tészta? Jobb vagy rosszabb?

Figyelt kérdés
2016. szept. 6. 15:04
 1/1 anonim válasza:
Vannak eredendően is gluténmentes tészták például a rizstészta, üvegtészta, kukoricatészta (pl Civita termékek) ezeknek természetesen más az állaguk, ízük. Értsd jól nem is akarnak hasonlítani a hagyományos búzás termékekhez. És vannak olyanok amik közelítik a hagyományos tészta ízét, de logikusan nem ugyan olyan (Schar...) Leginkább főzés utáni struktúrájukban lesz eltérés (bár a 2-4-6 tojásos gluténes tészta sem azonos főzés után). Összefoglalva MÁS! Én személy szerint a kukoricatésztát bármi másnál jobban szeretem, ráadásul jobb a glikémiás indexe is.
2016. szept. 17. 05:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!