Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A himalaya só és a parajdi só...

A himalaya só és a parajdi só miért jobb, mint a közönséges konyhasó? Ill. melyiknek milyen élettani hatása van? Ill. a fekete só micsoda?

Figyelt kérdés
[link]
2018. szept. 12. 19:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem jobb, csak drágább.
2018. szept. 12. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Csak a saját tapasztalataimat tudom elmondani. Ha eszek valami olyant, ami a boltokban vásárolható sóval van ízesítve, kis idő múlva görcsölnek a beleim. Évek, évtized alatt kitapogattam, hogy a bélgörcsöket a legkisebb mennyiségű csomósodásgátló adalék váltja ki. Így hát kerülnöm kell minden olyan élelmiszert amiben nem ellenőrizhető a só minősége. Csak patika tisztaságú nátrium kloridot fogyaszthatok. Mindegy hogy mit eszek, ha nem tiszta sót tartalmaz nagyon beteg tudok lenni tőle. Orvosi diagnózis IBS.
2018. szept. 13. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Bocsi, véletlenül elkattintottam.
2018. szept. 13. 22:38

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!