Ha ét olalyat iszok nagy mennyiségben pl úgy mint a vizet lehet töle valami bajom?
Figyelt kérdés
Mennyire hízlal az olaly?2019. júl. 9. 09:47
1/7 anonim 

válasza:

válasza:Ha nálad a kemény f...osás nem számít bajnak, akkor nem.
2/7 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem valószínűbb, hogy azonnal kihánynád. Kipróbálhatod, nem fogsz belehalni, de lehetőleg ne egyedül, mert hányás közben félrenyelhetsz.
3/7 anonim 

válasza:

válasza:Az olaly sokkal veszélyesebb, mint az olaj. Ne tedd.
4/7 anonim 

válasza:

válasza:A hízás lenne a legkisebb gond... Miért akarnál olajat inni? Ha hízni szeretnél, egyél inkább zsíros kenyeret, az még finom is.
5/7 anonim 

válasza:

válasza:Ha robot vagy, akkor nem lesz bajod és hít
zni sem fogsz.
7/7 anonim 

válasza:

válasza:Olvass nagy mennyiségben inkább a hülyeség helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Bajom lesz attól, ha kis mennyiségben Niveát ettem?
Csak megkóstoltam, minimális mennyiségű Nivea kézkrémet. Lehet tőle nagy bajom?
Mik a tipikusan alacsony vagy nulla szénhidrát tartalmú ételek?
Azt pl. tudom, hogy egyes halkonzervekben nulla, vagy 1 gramm szénhidrát van 100 gramm mennyiségben. Ezen kívül?
Hogyan tudnám csökkenteni a csontsűrűségemet?
Milyen étrenddel? Foszfor és kalcium szegény étrend, de közben a K-vitamint és a D-vitamint nagy mennyiségben (50-50mikrogramm) beviszem?
Ti szedtek valamilyen vitamint?
Multit vagy kulon-kulon masfajtakat? Miket kellene es milyen mennyisegben? 22f
Mi bajom lehet, ha gyümölcsöt vagy zöldség féléket eszem, normális mennyiségben, azonnal hasmenésem lesz?
Télen kevesebb gyümölcsöt, sokszor napokig semennyit, eszem semmi bajom. Amikor már a kertben elkezdenek beérni a zöldségek, gyümölcsök kis adag elfogyasztásakor már rohangálnom kell.(Bio) .
Milyen következményei lehetnek annak, ha nagy mennyiségben nem tömény alkohol formájában ráittam a Medrolra?
Colitis ulcerosam van és arra szedem ezt a szteroid fajtát.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!