Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Menstruáció, mellfajdalom?

Menstruáció, mellfajdalom?

Figyelt kérdés
Megjött a menstruációm, már a végén járok viszont a melleim meg ugyanúgy fájnak.. Mi lehet az oka? Lehet hogy ciszta van a háttérben?

2019. nov. 18. 15:37
 1/1 anonim válasza:
100%
nekem kb. a 2. napon szokott alábbhagyni a mellfájás, szerintem ez normális
2019. nov. 18. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

5. és 6. Dpo-n esti órákban menstruációs tünetek jelentek meg amelyek másnapra el is múltak. Volt valakinek hasonló tapasztalata és baba volt a dologban?

19.-ik és 20.-ik ciklusnapon (28 napos ciklus) esti órákban rámjött a "mindjárt megjön" érzés ami hasigörcsökkel,mellfájdalommal és fáradsággal párosult. Mind két alkalommal el is aludtam, reggel pedig mintha semmi sem történt volna, mensinek nyoma sem. Párommal...

A menstruáció előtti mellfájdalom és terhességi tüneti mellfájdalom ugyanolyan?

Ugyanazt érezni terhesség idején is mint egy menstruáció alatt?

Kevés menstruácio, eros mellfájdalom?

Egy hèt késéssel nagyon kevés menstruációm van, immàr három napja tart. A melleim iszonyuan fájnak. Ez a mellfájás egy hetr mezdődöt, ilyen mensi elott egy vagy ket hettel szokott lenni es ahogy megjon el is múlik. Most nem mullot el. Lehet terhesseg? Védekeztunk...

Mitől fájhat menstruáció után a mellem?

Nem lehetek terhes, mert sosem voltam még fiúval. Pontosan jött a menstruációm, voltak görcsök is, rendes piros volt, bár annyira nem ömlött mint szokott mégis normálisnak véltem a mennyiségét is. Most vagyok egy nappal utána és rettenetesen fájnak a melleim. Valami baj lehet? Normális ez?

Milyen orvoshoz forduljak, illetve lehet rosszindulatú daganat? 17/L

Július közepén kezdődött, hogy a bal mellemben fájdalmat kezdtem èrezni. Ez nem folyamatos, inkább érintésre érzékeny. Utána megjött, a fájdalom enyhült, szinte elmúlt. Azóta ismét jelentkezett, kb egy hete.( Már meg kellett volna jönnie, egyenlőre két nap késésnél...

Egyik mellem jobban fáj. Ez normális?

Pár napja elkezdett fájni mindkét mellem, de a bal jobban fáj és duzzadtabb is mint a jobb. Kb. egy hét múlva kell megjönnie a menstruációmnak. Ez normális? 16/L

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!