A magánszektor mellett milyen más szektorok vannak?
Figyelt kérdés
2020. júl. 20. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Orbán Viktor elfog még vmikor menni a magánszektorba dolgozni?
Kicsit unfair szerintem h a fideszes fiúk életükben nem dolgoztak még 1 percet se csak ülnek a parlamentben. Hogy tud egy politikus így döntést hozni h kb semmi tapasztalata nincs a magyar valósággal?
Melyik szervhez kellene pert indítanom magánszektorban működő egészségügyi intézmény ellen, és egyáltalán jogosult vagyok-e perindításra?
Sérelmezem, hogy egy magánkórház, nem a megfelelő figyelemmel járt el a műtétem után, ezt bizonyítja, hogy az orvosok sokszor egymás ellen beszéltek, hogy milyen gyógyszereket és milyen mennyiségben szedjek...Szeretnék részleges avagy teljes kártérítést kérni, az...
Mit szóltok ahhoz, hogy egy amerikai milliárdosokból álló cég kisbolygó bányászat céljára céget alapított?
""Egy 30 méteres kisbolygó 25 és 50 millió dollár közötti értékben tartalmaz értékes fémeket" - mondta Peter Diamandis, a cég alelnöke.""A Washington államban található Bellevue településen három éve alapított cég vezetői között van például...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!