Szerettem volna regisztrálni a Facebookra,de nem a saját nevemen,hanem receptes oldal lett volna a mamám emlékére,de mondhatni azonnal letiltott a Fb,és azt írták,hogy 180 nap múlva törlik a fiókomat. Megtörtént ez már mással is?

válasza:Mi lenne, ha elolvasnád a szabályzatot?
Megkímélne az ilyen élményektől.

válasza:Profilt akartál regisztrálni egy fiktív néven? Az nem működik, mert profilja csak valós személyeknek lehet. Abból tudtál volna egy Oldalt létrehozni és valamilyen "márkanév" alatt kezelni, úgy már lehetett volna receptes oldal. Ha már most is van saját profilod, akkor abban csinálj egy oldalt:
Kapcsolódó kérdések:
Kb 2015-ben töröltem a fiókomat, elegem lett a " Segítség, sír a gyerek akár felveszem akár leteszem, mit tegyek? " típusú kiírásokból. Akkoriban még nem lehetett elrejteni ilyen posztokat, ha jól emlékszem. Ma meg már akkor is ismerősöd lehet valaki ha beállítod, hogy...
Több éve gondtalanul használtam a Facebook-ot, aztán néhány hónappal ezelőtt ez az üzenet fogadott amikor beléptem: "A fiókod le van tiltva"... Először próbáltam igazolni magam, de hiába, semmilyen válasz nem érkezett, aztán próbáltam újra regisztrálni már jó...
Emlékszem mennyivel másabb volt a megítélése amikor én fiatal voltam, meg mennyivel másabb most: mostanra már olyan a "felnézek a facebook-ra", mintha azt mondanánk hogy "felnézek az iwiw-emre" vagy "felnézek a myVip-emre"
Amikor a Facebook.com oldalon rakatintok a regiszracios ürlapra, hogy töltsem ki az oldal elfordul masik oldalra. Miert?
Csinálnék az öcsémnek egy felhasználót, de azt írja ki, hogy nem lehetett feldolgozni a regisztrációt. Páran mondták, hogy legalább 13 évesnek kell lenni az életkor megadásánál én már vagy 3x is megpróbáltam sokkal idősebb születési dátumot használni, de az sem volt...
Ha nyitok egy face profilt mért nem jelenek meg a googléban? Mért kell két három honap mire megtalálható de vannak olyan oldalak profilok amik három hónap után sem jelenek meg a keresőben mért?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!