Szerintetek is lapos a föld?
Figyelt kérdés
Épp néztem a tájat és észrevettem, hogy nem kezd el így görbülni. Ez véletlen lenne?ma 08:21
1/5 anonim 

válasza:

Persze, hogy az. Gondolj csak bele: van olyan, hogy vízszintes ugye? Namármost ha a föld nem lenne lapos akkor nem lehetne, mert görbülne!
3/5 anonim 

válasza:

Azt hazudják, hogy gömbölő, körbe lehet menni, és ugyanoda térsz vissza. Fél éve indultam, de még nem látom a végét.
Egy nagy szakállú embertől kértem útba igazítást, azt mondja ő Kossuth Lajos, és nem ér rá.
Megyek, megyek, és megyek csak egyre. Egy pacák egy nagy, fából készült keresztet cipelt a vállán, de ő sem tudod válaszolni.
Mit tehettem mást, ballagtam tovább.
Találkoztam egy furcsa, sárga fickóval, van kánnak mondta magát, és hogy dzsinnt iszik. Ő valami öt csillaggal volt elfoglalva.
4/5 anonim 

válasza:

Igen. A centrifugális erő okozta a laposodását.
5/5 anonim 

válasza:

Nem lapos.
Elnéztem a távolba s tele van hegyekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!